tirsdag 16. juli 2013

Boken på vent # 8

Boken på vent' er en ukentlig spalte fra Beathesbokhylle, som handler om at du plukker ut en bok som har blitt stående i bokhyllen for lenge uten å bli lest. Husk å ligg igjen linken din på Beathes blogg!


Jeg har enda ikke lest Da vinci-koden, men etter at jeg har hørt så utrolig mye bra om Inferno så har jeg lyst til å ta meg til til å lese hele serien. Så kanskje jeg snart får lest denne?

5 kommentarer:

 1. Dette er en bok jeg virkelig har dårlig samvittighet for at jeg ikke har lest ennå, hører så mye bra om bøkene hans og da får jeg virkelig lyst til å lese dem, så en dag skal jeg ta fatt på denne og de andre. Ser du leser Insurgent, leste ferdig Divergent i dag og har nesten litt abstinsener her for jeg har lyst til å lese videre..

  SvarSlett
 2. Ja, denne er ganske spennende, kanskje mest teoriene og debattene rundt den...selv om karakterene er magre.. Men etter flere bøker med Robert Langdon så begynner man å kjenne han, da.

  SvarSlett
 3. Denne er veldig bra! Browns nest beste bok syns jeg - etter Inferno ;)

  SvarSlett
 4. Dan Brown frister ikke meg, men håper den gir deg stor leseglede :)

  SvarSlett
 5. Denne likte jeg veldig godt:) Har kjøpt Inferno og den gleder jeg meg skikkelig til å kaste meg over. Kos deg med boken, og gåtene er jo fryktelig spennende:)

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis