søndag 1. september 2013

Smakebit på søndag #23

En smakebit på søndag er noe jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Det du må gjøre er å slå opp i boken du leser akkuratt nå og velge ut noen setninger du synes passer. Pass å at du ikke avslører for mye av handlingen. Legg igjen linken til blogginnlegget ditt på Mari sin hjemmeside, slik at det blir lettere å følge med på andre!

Akkurat nå holder jeg på å lese Legend av Marie Lu! 

Smakebit fra side 38:


As if from a great distance, I can see that Thomas is still speaking, gesturing with his hands, pulling me to him for a hug. I hug him back without realizing what I'm doing. 


Har du lest boken?

4 kommentarer:

 1. Nei, jeg har ikke lest boken enda, men jeg har den :) Søsteren min har lånt den, lest den og lånt den videre til kjærsten sin for hun syntes han skulle lese den. Så det kan ta sin tid før boken finner hjem igjen skjønner jeg.

  Liker du Legend, Isabella?

  SvarSlett
 2. Dette virket som en spennende bok!:)
  Takk for smakebiten!

  SvarSlett
 3. Läste den här förra hösten på engelska men fastnade inte. Men ska ge den ett försök till när den kommer ut med svensk översättning i november!

  SvarSlett

 4. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
  E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Ring, Viber og whatsapp +2348155425481

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis