søndag 6. juli 2014

Smakebit på søndag #32

En smakebit på søndag er noe jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Det du må gjøre er å slå opp i boken du leser akkurat nå og velge ut noen setninger du synes passer. Pass å at du ikke avslører for mye av handlingen. Legg igjen linken til blogginnlegget ditt på Mari sin hjemmeside, slik at det blir lettere å følge med på andre!


I forje semester var denne boken på pensum, men jeg klarte aldri å lese den ferdig. Så.. Jeg prøver med nytt mot!  Målet er å lese den ferdig før den gigantiske bursdagspakken med bøker kommer i posten!

Smakebit fra side 98
På alle lå tepper fine og virket med ypperlig kunst av kyndige kvinner. Benket på disse til fest var jevnlig faiakernes stormenn nytende maten og vinen som alltid var rikelig tilmålt.

2 kommentarer:

  1. Den här har jag haft stående oläst i evigheter. Nu har jag lovat mig själv att på nästa Greklandsresa ska den bli läst. När resan blir av vet jag dock inte... ;)

    SvarSlett
  2. Misstänker att det här är en bok jag inte kommer att läsa, men nu har jag i alla fall, tack vare dig, läst två rader :)

    SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis