søndag 20. september 2015

Smakebit på Søndag #61

En smakebit på søndag er noe jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Det du må gjøre er å slå opp i boken du leser akkurat nå og velge ut noen setninger du synes passer. Pass å at du ikke avslører for mye av handlingen. Legg igjen linken til blogginnlegget ditt på Mari sin hjemmeside, slik at det blir lettere å følge med på andre!


Etter at bryllupet var over og jeg hadde tid til å begynne å lese igjen, så har jeg slete så utrolig mye med å finne motivasjonen. Ingenting som virket interessant og selv om jeg visste at jeg har utrolig mye spennende i hyllen. Men etter å ha vært i bokbutikken for å kjøpe bursdagsgave til min far, så jeg denne boken. Jeg visste ikke hva den egentlig handler om, og jeg har heller aldri lest noe av henne før. Men husker at jeg har hørt mye positivt om den tidligere! 

Denne ble slukt på noen få dager! Så selv om jeg er ferdig med den, så tenkte jeg at jeg kunne dele en liten smakebit fra boken!

Om boken:
When nineteen-year-old huntress Feyre kills a wolf in the woods, a beast-like creature arrives to demand retribution for it. Dragged to a treacherous magical land she only knows about from legends, Feyre discovers that her captor is not an animal, but Tamlin—one of the lethal, immortal faeries who once ruled their world.

As she dwells on his estate, her feelings for Tamlin transform from icy hostility into a fiery passion that burns through every lie and warning she's been told about the beautiful, dangerous world of the Fae. But an ancient, wicked shadow grows over the faerie lands, and Feyre must find a way to stop it... or doom Tamlin—and his world—forever. /Goodreads/

 
Smakebit fra side 413

"Why?" I asked.
He new what I meant, and shrugged. "Because when legends get written, I didn't want to be remembered for standing on the sidelines. I want my future offsprings to know that I was there, and that I fought against her at the end, even if I couldn't do anything useful."
I blinked, this time not at the brightness of the sun.
"because," he went on, his eyes locked with mine, "I didn't want you to fight alone. Or die alone." 

- Ha en fin søndag! 

5 kommentarer:

 1. Denne har jeg i bokhylla mi og håper å få lest den snart. Har lest Throne of glass, som er skrevet av samme forfatteren og liker veldig godt den boka. Har bestilt meg bok nummer to i den serien, så gleder meg til den kommer i posten. Trur den fjerde boka i den serien nylig kom ut. Håper jeg liker denne boka også :)

  SvarSlett
 2. alldeles nytt för mig! tack för smakebiten

  SvarSlett
 3. Hm, inte riktigt min stil tror jag :-) Men omslaget var riktigt snyggt!

  SvarSlett
 4. Den här skulle jag verkligen vilja läsa. Tack för smakbiten!

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis