torsdag 12. desember 2013

A TV junkie

Top 6 favoritt tvserier
Nå når jeg endelig har juleferie, kan jeg ta igjen alle seriene jeg ikke har hatt tid til å få med meg. Her er ihvertfall 6 av mine favoritt tvserier.

1. The Vampire Diaries. Ah, hvor mange år har jeg ikke fulgt med på denne serien? Den startet i 2009, og siden den gang har jeg vært en trofast seer. Kjærlighet, sjalusi, krig og savn. Den inneholder jo alt!

2. The Originals. Jeg er så utrolig glad for at de valgte å lage en spinoff serie til The Vampire Diaries serien. Denne serien handler kun om, som navnet tilsier, The Originals som er Klaus, Rebekka og
Elija.

3. The Big Bang Theory. Okey.. hvem kan unngå å like The big bang theory? Jeg bare elsker den irriterende og små sjarmerende Sheldon Cooper. Denne serien kan garantere at jeg blir i godt humør og jeg har ledd så tårene har trillet. 

4. Once Upon a Time. Husker du alle eventyrene du fikk høre på sengekanten når du var liten, eller kanskje du har sett alle disneyfilmene. I denne serien kommer alle de gamle eventyrene til virkelighet; Pinocchio, Askepott, snøhvit og så videre.

5.The White Queen. Denne serien har jeg nevnt på bloggen før, og det er en serie basert på boken The White Queen av Philippa Gregory. Serien handler om en enke som har to barn, og hun er ubeskrivelig vakker. Og når hun møter prinsen blir han så forelsket at han gifter seg med henne, men hun er ikke kongelig og landet er allerede i krig.

6. Supernatural.To super heite menn som sloss mot demoner og spøkelser. Trenger jeg å si mer? hehe..

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Jeg er veldig glad i tv-serier jeg også :) The Big bang theory er en morsom komiserie, elsker den. Den får meg alltid i så godt humør :) Once upon a time ser jeg også på litt, men jeg følger ikke med hver eneste gang det kommer ny episode. Så hender jeg venter og ser en haug med episoder da jeg først ser på det. Jeg liker serien, men det er ikke alt ved den som jeg liker like godt. Vampire Diaries har jeg sett på for lenge siden, jeg fulgte med på det helt i begynnelsen. Men siden jeg ikke er noe glad i tenåringsdrama serier, ble jeg fort lei serien. Men jeg har de to første sesongene på blu-ray :) Mine favoritt serier er: Sleepy Hollow, som er en ny serie som startet i år. Så liker jeg selvfølgelig Mentalisten, og jeg har sett alle episodene. Det er vel den serien jeg har sett på lengst. Liker Grimm, som har gått siden 2011. Den er en blanding av to av mine favoritt sjangere når det kommer til serier: krim og fantasi. Jeg ser også på The Black list, Person of Interest, White Collar og Lost girl. Prøvde å se på Reign, men hadde samme problemet der som med Vampire diaries. For mye tenårings drama :P Som man skjønner ved å se på lista mi over favoritt serier er jeg veldig glad i de overnaturlige og krim-serier :)

    SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis