Isabella

Navn: Isabella
Født: 1992

Helt siden jeg var liten har bøker vært noe jeg har elsket. Jeg kan kanskje takke mine foreldre som leste på sengen for meg med stor innlevelse hver kveld, som fikk eventyrene til å komme levende. Det tok ikke lange tiden før jeg selv lærte meg å lese, og jeg ble med i bokklubb. Nå en del år senere har jeg funnet ut at min sjanger er fantasy, siden det gir meg en sjangse til å bo i en fantastisk verden i en stund! Engler, vampyrer, havfruer og så videre, velkommen skal dere være!

Men jeg er alltid klar til å utforske sjangre og derfor har jeg laget meg en bokblogg. Her kan jeg dele mine opplevelser, og utforske bokverden. Jeg er ingen profesjonell kritiker da dette er min hobby! Jeg leser fordi jeg elsker det, og det gleder meg. Og jeg håper at du som leser bloggen min tar glede av å lese og bli en del av min bokverden.

Hvis du er en forfatter, forlager eller lignende og har lyst til at jeg skal lese en eller flere bøker så er det bare til å ta kontakt! Men jeg vil understreke at jeg bare vil gi min ærlige mening her på bloggen. Hva format gjelder foretrekker jeg boka enten som manus eller som ferdig trykket bok. Dette er fordi jeg ikke har lesebrett eller kindle!
Alle innlegg om bøker jeg har mottat vil bli merket med hvor jeg fikk den fra. Hvis ikke innlegget er merket, betyr det at jeg har kjøpt bøkene selv. Slik at du som leser kan være sikker på at omtalelsen er helt ærlige!

Forespørsler, spørsmål eller annet kan sendes til isabctor[at]hotmail[dot]com. Ellers kan du finne meg på både Bokelskere og Goodreads.
© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis