onsdag 29. april 2015

Review; Morgengry av Sarah Jio

Tittel: Morgengry

Original tittel: Morning Glory
 
Sjanger: Roman

Først utgitt: 2013

Denne utgaven utgitt: 2014

Forlag: Cappelen Damm

Sider:281

ISBN: 978-82-02-42963-8

Kilde: Leseeksemplar

Forlag om boken

Ada forsøker å komme til hektene igjen etter en tragisk hendelse, og bosetter seg på en husbåt i Seattle. Her oppdager hun en kiste som har tilhørt Penny, en nygift kvinne som bodde der femti år tidligere. Ada blir nysgjerrig, men ingen ønsker å snakke om kvinnen som en dag bare forsvant sporløst. Hun begynner å grave i saken, og de to historiene veves sammen til en uforglemmelig fortelling. /cappelen damm/

*****

Dette er en bok som bringer fram alle følelser. Jeg lo, tårene trillet og jeg kunne føle kjærligheten i denne boken. Jeg vet det høres 'corny' ut, men det er helt sant! 

Ada har opplevd det verste som kan skje, hun har mistet noen hun elsker. Selv om hun har druknet seg i jobben i New York, så har det ikke hjulpet mot alle de medlidende blikkene hun møter. Så hun bestemmer seg for å reise vekk, og når hun får et tips om en husbåt til leie, kaster hun seg i et nytt eventyr. 

Denne boken er delt inn i 2 personers historier, Ada og Penny. Penny bodde i husbåten som Ada bor i nå. Hun forsvant på mystisk vis i 1959, og Ada gjør det til et oppdrag å finne ut hva som skjedde med Penny. Forfatteren har klart på en fantastisk måte å kombinere de to historiene. 

Jeg kan ikke si annet enn at jeg anbefaler denne til alle! En fantastisk rørende og nydelig historie.

Forfatteren

Sarah Jio bor i Seattle sammen med sin mann og sine tre sønner. Hun har gitt ut flere romaner som for eksempel The Violets of March, The Bungalow og The Look of Love. 
- Har du lest boken?

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis