lørdag 2. mai 2015

Wrap Up: April

Tenk at det allerede har blitt mai! Det er helt vanvittig å tenke på at jeg skal levere inn bachelor oppgaven min om en måned. How did that happend? 
Men jeg har heldigvis klart å skvise inn litt lesetid innimellom all skolearbeidet og jobb. 

Anna Oliphant blir av faren sendt til skolen SOAP, School of America in Paris, for å bli kultivert. Problemet er bare at hun ikke hadde noe å si i avgjørelsen, så hun må forlate sin bestevenninne, lillebror og Toph som hun har vært forelsket i flere år og som endelig kysser henne rett før hun drar. Hun kommer til skolen uten å kunne et ord fransk og føler seg forlatt, da hun blir tatt inn i vennegjengen til Meredith som bor på rommet ved siden av. Her møter hun den utrolig kjekke og britiske Etienne, det eneste problemet er at han har kjæreste! 
Les min mening om boken her. 

Catherine er en ung, smart og ambisiøs filmstudent. Hun lever et nokså vanlig liv i et stabilt parforhold, hvor hun er den seksuelt utprøvende. Hun begynner å henge med sin mer utagerende venninne Anna. Snart blir Catherine dratt inn i Juliette Society, en hemmelig sexklubb. Her møtes verdens mest innflytelsesrike mennesker for å utforske sine innerste, ofte mørkeste seksuelle fantasier. Møtet med medlemmer av denne klubben åpner opp nye veier til nytelse for Catherine, men det truer også med å ødelegge alt som betyr noe for henne. /Aschehoug/

Dette er den første boken jeg har gitt en stjerne, den var så utrolig dårlig at jeg gidder ikke å anmelde den en gang! Hehe

Ada har opplevd det verste som kan skje, hun har mistet noen hun elsker. Selv om hun har druknet seg i jobben i New York, så har det ikke hjulpet mot alle de medlidende blikkene hun møter. Så hun bestemmer seg for å reise vekk, og når hun får et tips om en husbåt til leie, kaster hun seg i et nytt eventyr.

Les min mening om boken her! Dette er den andre boken i Shatter Me serien! Den tredje og siste boken i Shatter Me trilogien!- Hva har du lest denne måneden?

2 kommentarer:

  1. Har lest seks bøker denne måneden dvs fire startet jeg på og avsluttet denne måneden. Mens to leste jeg ferdig som jeg hadde begynt på tidligere. http://elinsliteraryworld.blogspot.no/2015/05/april-wrap-up.html Leste blant annet to bøker i Bloodlines serien av Richelle Mead og to bøker i en serie om time travel.

    SvarSlett
    Svar
    1. Har forresten kjøpt meg Anna and the french kiss, gleder meg veldig til å lese den. Har aldri lest en bok av den forfatteren før, men er mange som elsker de bøkene.

      Slett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis