mandag 28. august 2017

Review: Postkort fra Hellas av Victoria Hislop

Tittel: Postkort fra Hellas  

Sjanger: Roman 

Først utgitt: 2016    

Denne utgaven utgitt: 2017
 

Format: Pocket
 

Forlag: Vigmostad & Bjørke

Kilde: Leseeksemplar

Om boken

Uke etter uke kommer postkortene. Adressert til en person Ellie ikke kjenner, uten returadresse. Alle postkortene er signert med en forbokstav: A.

Lys himmel, blått hav og fantastiske bilder fra Hellas. Postkortene lyser opp Ellies tilværelse. Etter seks måneder slutter postkortene å komme. Men bildene hun nå har hengt på veggen, fortsetter å inspirere henne. Hun vil reise og se landet med sine egne øyne.

Den morgenen Ellie skal dra, kommer det en pakke på døren med en notisbok. Boken forteller om en reise gjennom Hellas, foretatt av en ukjent mann. Det er rørende, melankolske beretninger. De gir et innblikk i landets kultur, men beretter også om en drivkraft, et ønske om å leve livet til fulle – én gang til. /Link/


****
Dette er den første boken av Victoria Hislop jeg har lest. Jeg vet.. Er det mulig? Men nå skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke har lest noe av henne før! Hun er fantastisk flink til å skrive, skildringene hennes av Hellas kan få hvem som helst til å sjekke opp priser på fly og hotell. Dette er en bok du kan drømme deg vekk i!

Ellie bor i London, i en trist kjellerleilighet og jobber som en annonseselger. Lyspunktet i hverdagen hennes er når hun mottar postkort fra Hellas fra den mysteriske personen 'A', men når postkortene plutselig slutter å komme bestemmer hun seg for å reise til Hellas selv. Rett før hun reiser får hun en notisbok i postkassen som viser seg å være fra den ukjente personen. Boken skildrer 'A' sin utrolige reise igjennom Hellas og historien til alle mennenskene han møter på sin vei.

Dette er en historie om å ikke bare finne seg selv, men en fantastisk reise hvor man møter så mange forskjellige mennesker. Du får høre så mange unike og vidunderlige historier, og samtidig er boken fylt med flotte bilder av Hellas! 

Anbefalles veldig! 

Kan kjøpes her.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis