tirsdag 5. februar 2013

Boken på vent #4

Boken på vent' er en ukentlig spalte fra Beathesbokhylle, som handler om at du plukker ut en bok som har blitt stående i bokhyllen for lenge uten å bli lest. Husk å ligg igjen linken din på Beathes blogg!Denne fikk jeg i gave fra Gyldendal rett før jul, og jeg har hatt den stående i bokhyllen siden da. Men jeg har hørt utrolig mye bra om forfatteren så denne skal jeg få lest ganske så snart! 


Hazel er 16 år, og kommer aldri til å bli frisk igjen. Det har hun visst siden den dagen hun fikk kreftdiagnosen. I tre år har legene behandlet henne. I tre år har hun levd med dødsdommen.
Hazel og Augustus møtes i en støttegruppe for kreftsyk ungdom.
Begge har vært syke lenge, men nekter å være den tapre kreftpasienten som heroisk kjemper mot sykdommen med umenneskelige krefter og som aldri klager eller slutter å smile. Nei. De vet begge at de har hatt maks uflaks og at sjansen er stor for at de dør unge. Kreft er noe dritt.
Men de liker hverandre. Etter hvert mer og mer. Og langsomt og forsiktig nærmer de seg -- så forsiktig som det kan bli når én har et kunstig bein og den andre går rundt med en oksygentank på slep og en slange inn i nesa. Og kjærlighetshistorien deres skal bli en sånn som poetene skriver dikt om. E p i s k. /Gyldendal/


7 kommentarer:

 1. Tragisk tema, som høres ut som blir pakket inn i noe litt humoristisk? Gleder meg til å høre hva du synes om boken når du har lest den.

  SvarSlett
 2. Denne boken holder jeg på med nå og har kommet ca halvveis, den er veldig bra hittil og jeg har stor tro på at den skal holde helt inn.Blir spennende å høre hva du synes om den når du har lest den.

  SvarSlett
 3. Høres spennende ut! Gleder meg til å høre hva både du og Beathe synes om den!
  Ha en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
 4. Jeg leste akkurat litt om John Green. Hvis jeg har rett mann har han sagt en del fine ting om det å være nerd :-) Boken så spennende ut og jeg vil gjerne høre hva du synes om den etter du har lest den :-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Ser frem til å lese hva du syns om den.. Fikk den også med posten før jul. Og ser frem til å lese den :)

  SvarSlett
 6. denne har eg hørt mangen snakke varmt om :) har ikke lest den selv - enda ..

  SvarSlett
 7. Ja, denne har jeg hørt om. Spent på hva du synes..:)

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis