torsdag 25. oktober 2012

Boktema hos Anette

I dag er det boktema hos Anette og denne torsdagen vil hun vite hvilken favorittforfatter vi har på bokstaven K. Dette kan være første bokstav i enten fornavn eller etternavn. Jeg syntes dette var litt vanskelig, men jeg går for J.K. Rowling, selv om det egentlige navnet henne ikke inneholder bokstaven K. Link innlegget ditt på bloggen hennes.

Hvis det er noen bøker jeg kan lese hundre ganger og fortsatt ikke gå lei så er det Harry Potter bøkene. Jeg vokste jo tross alt opp med disse bøkene!Det blir spennende å lese den nye boken hennes, selv om den har fått svært dårlig kritikk.

Hva er din favoritt forfatter med bokstaven K?


5 kommentarer:

 1. Har ikke lest bøkene hennes,men sett noen av filmene. Jeg gleder meg til den nye boken hennes kommer for den har jeg tenkt å få med meg. Ellers så har jeg noen HP bøker liggende som er barna sine så kanskje jeg låner de en dag.

  SvarSlett
 2. Flott favoritt! Jeg har lest et par av Harry Potterbøkene, og nå står hennes aller siste bok på vent i bokhylla. Den er jeg spent på :)

  SvarSlett
 3. Harry Potter vil også altid være en favoritt for meg.. Pga. virkningen de hadde på meg da jeg leste dem første gang.. Da de utkom :) Fantastiske bøker :)

  SvarSlett
 4. Har lest noen av bøkene og har sett alle filmene. Har planer om å få lest den nye boken hennes også

  SvarSlett
 5. Harry Potter bøkene er fantastiske! Jeg leste alle for ungene mine og vi koste oss like mye alle sammen :)

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis