tirsdag 13. november 2012

Boken på vent #3

Boken på vent' er en ukentlig spalte fra Beathesbokhylle, som handler om at du plukker ut en bok som har blitt stående i bokhyllen for lenge uten å bli lest. Husk å ligg igjen linken din på Beathes blogg!
Jeg kjøpte denne boken med alle Jane Austen novellene som står i bokhyllen min og venter på å bli lest! Jeg har sett alle filmene, men må jo lese novellene også!

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker Jane Austen. Har lest 2 av bøkene og sett 3 filmer. Har planer om å lese flere, men liker best å lese på norsk jeg da. Kunne ønske de lagde en samlet norsk versjon også

  SvarSlett
 2. Har ikke lest noen bøker av Jane Austen og går ut fra at jeg har gått glipp av noe. Har en bok av henne liggende og ser frem til å begynne på den. Denne kunne jeg derimot også tenkt meg, så tusen takk for boktips!

  SvarSlett
 3. Så nydelig boken er, rett å slett vakker!!! Misunnelig...da har jeg noe å skrive på julegavelista, hehe:)Har ikke rukket å lese mye av Austen, bare fornuft og følelse, som jeg elsket. Så må helt klart lese mer av henne. Elsker da filmene!

  Ha en flott kveld!:)

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis