onsdag 12. november 2014

Top 5 - Couples

Da er det onsdag og på tide med en ny Top 5 innlegg, og i dag handler det om dine favoritt kjærestepar i bøker. Jeg er med i en gruppe på Goodreads som hver onsdag kommer ut med et nytt 'Top 5' tema, og hvis du vil gjøre det samme så legg gjerne igjen link til ditt innlegg.

5 Sydney og Adrian fra Bloodlines av Richelle Mead
Det er gnister mellom disse fra første stund, og når du leser bøkene er det eneste du tenker er; Kom igjen.. bare kyss ham!! Elsker hvordan de krangler om de merkeligste tingene, men når det trengs så er de alltid der for hverandre.

4 Scarlet og Wolf fra The Lunar Chronicles av Marissa Meyer. 
Dette er bare en av de super sexy og heite parene som man ikke kan la hver å forelske seg i. Og jeg er absolutt en sucker for badboys i litteraturen!

3 Emma Corrigan og Jack Harper fra Can you keep a secret? av Sophie Kinsella
Hadde du våget å være i et forhold hvor alle hemmelighetene dine ligger framme? Hvordan du mistet jomfrudommen på gjesterommet mens foreldrene dine sitter nede i stuen og ser på tv? Eller at du ikke har peiling på hva NATO står for. Emma er hysterisk morsom, og forholdet mellom henne og Jack er helt utrolig!

2 Penryn og Raffe fra Angelfall av Susan Ee
Forholdet mellom disse begynte med hat og utviklet seg til kjærlighet. Den beste type kjærlighet er den som overkommer alt. Og dette paret overkommer virkelig alt! Love..

1 Carlos Fuentes og Kiera Westford fra Rules of Attraction av Simone Elkeles
The badboy and the goodgirl. Hvordan kan man la hver å forelske seg i dette paret? 

“We kiss all the time." I clear my throat, then add, "We just...do it in private."
"A smug expression crosses his face. "I don't buy it for a second, 'cause if you were my girlfriend and a stud like me was livin' in your house, I'd kiss you in front of the guy every chance I got as a reminder."
"A reminder of w-w-what?"
"That you were mine.”

1 kommentarer:

  1. Likte lista de :-) Hadde bare hørt om det første paret. Elsker adrian <3

    SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis