torsdag 26. juni 2014

Review; Støv og Stjerneskinn av Laini Taylor

Tittel: Støv og stjerneskinn


Original tittel: Days of Blood and Starlight
 

Sjanger: YA

Først utgitt: 2012

Denne utgaven utgitt: 2013

Forlag: Bazar Forlag

Sider: 459

ISBN: 978-82-8087-390-3

Kilde: Låner


Om boken:

Kunststudent og monsterlærling Karou har funnet svarene hun søkte. Nå vet hun hvem hun er og hva hun er. Men med denne kunnskapen kommer en annen sannhet frem. Hun har elsket en fiende, han sviktet henne og en hel verden måtte bøte for det.

I den åndeløst spennende fortsettelsen på Mørk engel må Karou bestemme seg for hvor langt hun er villig til å gå for å hevne sitt folk. Fylt av skjønnhet og umulig kjærlighet, hemmeligheter og vanskelige valg forteller Støv og stjerneskinn historien om Karou og Akiva. De befinner seg på hver sin side av en urgammel krig som nå våkner til live igjen og Karou må bygge en monsterhær i et land som består av støv og stjerneskinn.

Min mening: 

Jeg klarer ikke helt å bestemme om denne var like bra som den første eller bedre! I denne boken har forfatteren beveget seg vekk fra fokus på romansen mellom Karou og Akiva, men vi får vite hva som skjær i konflikten mellom englene og kimærene. 

Det som kunne være forvirrende i denne boken var byttet mellom de forskjellige karakterene. Vi får vite om Karou sine hendelser, Zuzana og kjæresten, Akiva og englene og kinærene sin flukt. Så det kunne til tider bli litt forvirrende! 

Gleder meg til å lese den siste boken når den kommer ut på norsk! Noen som vet når?

2 kommentarer:

  1. Jeg elsket den første boken, så nå skal jeg jammen få lest denne også. Er veldig spent på hva som skjer i bok nummer to, litt av en jobb å skulle følge opp en så fantastisk første bok :)

    SvarSlett
  2. Hei,
    Tredje bok kommer på norsk i løpet av våren 2015! Det er bare å glede seg :)
    Hilsen Evy Fjøren, redaktør, Bazar forlag.

    SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis