søndag 18. januar 2015

Smakebit på søndag #46

En smakebit på søndag er noe jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Det du må gjøre er å slå opp i boken du leser akkurat nå og velge ut noen setninger du synes passer. Pass å at du ikke avslører for mye av handlingen. Legg igjen linken til blogginnlegget ditt på Mari sin hjemmeside, slik at det blir lettere å følge med på andre!


Denne uken ble jeg ferdig med bok nr 3 i Harry Potter serien, så da bestemte jeg meg for å bare begynne med nyttårsforsettet mitt som er å lese flere norske bøker! Og da ble det denne boken siden jeg har hørt så mye bra om både boken og forfatteren. Så langt virker den utrolig morsom!

Smakebit fra side 14: 
Da Sookie spurte hvorfor hun hadde ringt til paven, tatt i betraktning at hun var sjette generasjon vaskeekte metodist, hadde Leonore tenkt seg litt om og svart: "Tja ... bare for å prate litt."
"Prate litt?"
"ja, og du trenger ikke å være så trangsynt, Sookie. En kan godt være på talefot med katolikker. En ville selvsagt ikke gifte seg med en ... men en vennskapelig samtale skader ikke."

Ha en fin søndag alle sammen! 

7 kommentarer:

 1. Har läst Stekta gröna tomater av Fannie Flagg och den älskade jag, får nog se om jag kan hitta denna också :)

  SvarSlett
 2. Denne har jeg her i hyllen, men jeg har ikke fått lest den enda. Den ser fin ut :-) Ønsker deg en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 3. Tack för smakbiten. Annorlunda framsida också!

  SvarSlett
 4. Åh, likte godt "Stekte grønne tomater", både boka og filmen! Har ikke lest noe annet av Fannie Flagg, men hvis det andre hun har skrevet, er like bra, så er det på tide at jeg kommer a jour! :)

  SvarSlett
 5. Rolig smakbit. :) Jag har inte läst något av Fannie Flagg, men har ju sett filmen Stekta gröna tomater.

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis