onsdag 12. oktober 2016

Høstens nyheter!

Nå er høsten her og det er tid for å finne fram en god bok, teppe og en kopp med kakao, sette seg i godstolen og slappe av! Her er noen av høstens nyheter: 


Trolldom er farlig, men kjærlighet er enda farligere …

Seksten år gamle Tessa Gray ankommer viktoriatidens London i håp om å finne broren. I stedet dras hun inn i Underverdenen, der bare Skyggejegerne kan beskytte henne mot vampyrer og demoner. Og hvem er egentlig Magisteren, som ikke skyr noen virkemidler for å få tak i Tessa?

Skyggejegerne - Begynnelsen er en forløper til den bestselgende Skyggejegerne-serien. /V&B Forlag/

Har du noen gang tenkt at nok er nok?

Eline gir opp. Kjæresten, kolleger, venner – ingen er opptatt av det som virkelig betyr noe, de store spørsmålene. Nå er det nok. Hun bestemmer seg for å gå i kloster. Gudstroen får komme etter hvert.

Det at kjæresten ikke ser noe problem med det fjerde bud, blir på et vis den berømte dråpen. Hedre sin far og sin mor? Eline forstår ikke hvordan det er mulig ikke å bli provosert, i det minste nok til å diskutere. Er det virkelig ingen som forstår at vi er blitt uengasjerte flokkdyr som ikke evner å se hva som virkelig betyr noe? /V&B Forlag/

Petra og Anders er gift og har to barn sammen, i det Petra anser som et lykkelig ekteskap.
Men en dag føler hun at det er noe som ikke stemmer.
Noe er galt. Med Anders. Med dem.

Du hører om at det skjer med andre. Du synes synd på dem. Du tenker at det aldri kommer til å skje deg.
Men så lite man vet ...

Det er noe som ikke stemmer er en roman om å overleve når familien din rives i biter av utroskap og ekteskapsbrudd.
Om tiden som står så ulidelig stille.

Og mest av alt om å reise seg, når du tror du aldri vil orke å reise deg igjen. /Juritzen/Hva betyr det å såkalt realisere seg selv? Hvor mange slag i ansiktet er det mulig å reise seg fra? Må man bestige de høyeste fjellene for å bli lykkelig? Eller kan man bare lyve litt?
Oda, Karin og Eldbjørg er tre voksne venninner med svært ulik bakgrunn.
Men de deler et ønske om å komme seg vekk fra hverdagens tralt og småbyen, og oppleve noe større. De bryter opp, reiser til ulike kontinenter og holder kontakten via telefon.
De ytre reisene er dramatiske, men hva med de indre?

Dette er en frekk, ironisk og overraskende bok, skrevet i Kim Småges røffe og innholdsrike fortellerstil.
Etter 12 år er Kim Småge endelig tilbake! Dette er ikke en krim, dette er en dameroman m/menn! /Juritzen/


Se for deg at du er midt på havet, avskjermet fra omverdenen.
Det finnes ingen steder å flykte. Det finnes ingen måte å kontakte land. Og du vet ikke hvem du kan stole på …
I Fergen blir vi kjent med både passasjerer og personalet om bord. Den ensomme gamle kvinnen som søker eventyr. Den avdankede popstjernen som leder karaokekveldene. Mannen som før har jobbet om bord, og som nå kommer tilbake for å iscenesette et spektakulært frieri. Ordensvakten som sammen med sine tre kollegaer forsøker å ha kontroll på det daglige kaoset. De tolv år gamle søskenbarna som var bestevenner før en familiehemmelighet kom mellom dem.
Relasjoner settes på prøve. Noen er blodtørstige. Vanlige mennesker blir helter. Men det som hender denne natten, kan også lokke frem det verste i dem.
Velkommen om bord på Baltic Charisma – hvis du tør.
/Juritzen/

- Har du lest noen av høstens nyheter? 

1 kommentarer:

  1. Jeg elsker The Infernal Devices av Cassandra Clare. Som den heter på engelsk. Jeg er mye mer glad i den serien enn skyggejegerne serien. Jeg elsker karakterene, handlingen og alt sammen. Glad den endelig har kommet på norsk, for det er absolutt en serie folk burde lese :-)

    SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis