onsdag 12. oktober 2016

Høstens nyheter!

Nå er høsten her og det er tid for å finne fram en god bok, teppe og en kopp med kakao, sette seg i godstolen og slappe av! Her er noen av høstens nyheter: 


Trolldom er farlig, men kjærlighet er enda farligere …

Seksten år gamle Tessa Gray ankommer viktoriatidens London i håp om å finne broren. I stedet dras hun inn i Underverdenen, der bare Skyggejegerne kan beskytte henne mot vampyrer og demoner. Og hvem er egentlig Magisteren, som ikke skyr noen virkemidler for å få tak i Tessa?

Skyggejegerne - Begynnelsen er en forløper til den bestselgende Skyggejegerne-serien. /V&B Forlag/

















Har du noen gang tenkt at nok er nok?

Eline gir opp. Kjæresten, kolleger, venner – ingen er opptatt av det som virkelig betyr noe, de store spørsmålene. Nå er det nok. Hun bestemmer seg for å gå i kloster. Gudstroen får komme etter hvert.

Det at kjæresten ikke ser noe problem med det fjerde bud, blir på et vis den berømte dråpen. Hedre sin far og sin mor? Eline forstår ikke hvordan det er mulig ikke å bli provosert, i det minste nok til å diskutere. Er det virkelig ingen som forstår at vi er blitt uengasjerte flokkdyr som ikke evner å se hva som virkelig betyr noe? /V&B Forlag/













Petra og Anders er gift og har to barn sammen, i det Petra anser som et lykkelig ekteskap.
Men en dag føler hun at det er noe som ikke stemmer.
Noe er galt. Med Anders. Med dem.

Du hører om at det skjer med andre. Du synes synd på dem. Du tenker at det aldri kommer til å skje deg.
Men så lite man vet ...

Det er noe som ikke stemmer er en roman om å overleve når familien din rives i biter av utroskap og ekteskapsbrudd.
Om tiden som står så ulidelig stille.

Og mest av alt om å reise seg, når du tror du aldri vil orke å reise deg igjen. /Juritzen/







Hva betyr det å såkalt realisere seg selv? Hvor mange slag i ansiktet er det mulig å reise seg fra? Må man bestige de høyeste fjellene for å bli lykkelig? Eller kan man bare lyve litt?
Oda, Karin og Eldbjørg er tre voksne venninner med svært ulik bakgrunn.
Men de deler et ønske om å komme seg vekk fra hverdagens tralt og småbyen, og oppleve noe større. De bryter opp, reiser til ulike kontinenter og holder kontakten via telefon.
De ytre reisene er dramatiske, men hva med de indre?

Dette er en frekk, ironisk og overraskende bok, skrevet i Kim Småges røffe og innholdsrike fortellerstil.
Etter 12 år er Kim Småge endelig tilbake! Dette er ikke en krim, dette er en dameroman m/menn! /Juritzen/






Se for deg at du er midt på havet, avskjermet fra omverdenen.
Det finnes ingen steder å flykte. Det finnes ingen måte å kontakte land. Og du vet ikke hvem du kan stole på …
I Fergen blir vi kjent med både passasjerer og personalet om bord. Den ensomme gamle kvinnen som søker eventyr. Den avdankede popstjernen som leder karaokekveldene. Mannen som før har jobbet om bord, og som nå kommer tilbake for å iscenesette et spektakulært frieri. Ordensvakten som sammen med sine tre kollegaer forsøker å ha kontroll på det daglige kaoset. De tolv år gamle søskenbarna som var bestevenner før en familiehemmelighet kom mellom dem.
Relasjoner settes på prøve. Noen er blodtørstige. Vanlige mennesker blir helter. Men det som hender denne natten, kan også lokke frem det verste i dem.
Velkommen om bord på Baltic Charisma – hvis du tør.
/Juritzen/

- Har du lest noen av høstens nyheter? 

44 kommentarer:

  1. Jeg elsker The Infernal Devices av Cassandra Clare. Som den heter på engelsk. Jeg er mye mer glad i den serien enn skyggejegerne serien. Jeg elsker karakterene, handlingen og alt sammen. Glad den endelig har kommet på norsk, for det er absolutt en serie folk burde lese :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Vel, hva kan jeg si..min ekskone svindlet meg flere ganger i ekteskapet vårt. Ville jeg bare hatt mer smerte ved å sitte rundt? NEI !, jeg kontaktet en hacker for å hjelpe meg med å finne ut alt hun gjemte på telefonen sin, dette er hackers e-post:
      “JAMIEHACKING99 @ Gmail. Com ”Hvis du også trenger hjelp, så kontakt ham.

      Slett
  2. Hallo, jeg tror aldri på stave eller magi før jeg møtte Dr.Amiso, jeg er lege fra yrke, 47 år gammel. Les vitnesbyrdene om mitt sanne liv. Jeg har en positiv intensjon om at denne informasjonen vil hjelpe alle som leser denne artikkelen akkurat nå å gjenopprette ødelagte ekteskap og gjenopprette tapte kjærlighetsforhold i løpet av to dager. Etter å ha vært sammen med Janne Anttila i årevis, slo han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake til å elske meg, men alt jeg gjorde var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har til ham, jeg spurte ham med alt jeg har, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for kollegaen min på jobben, og hun foreslo at jeg heller ville kontakte en kjærlighets spellcaster som kunne hjelpe meg med å stave det tilbake, men jeg er den typen person som aldri trodde at kjærlighetspolitikken eksisterte eller fungerte, jeg hadde ikke valget, men å prøve det, jeg sendte e-post til spellcaster-kanalen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt gikk bra før tre dager, at eksen min ville komme tilbake til meg før tre dager, han kastet Love spell-delen i luft og overraskende forleden var det rundt 14.00. Eks-kjæresten min ringte meg på mobilen min, jeg var så overrasket over at jeg svarte på telefonen, og alt han sa var at han var så lei for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye . Jeg var så lykkelig, og det var slik vi begynte å leve sammen lykkelig. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremme og suksess, Helse- eller ekteskapelige problemer, Vil du bli kjent i verden, vinn rettssaker, din Selskapet nekter å betale deg, noen form for problemer i det hele tatt slutte å gråte, jeg fant ut at å ta urtemedisinen sin som den beste. Her er hvordan du kan nå ham hvis du trenger hjelp på: herbalisthome01@gmail.com

    SvarSlett
  3. Hallo, jeg tror aldri på stave eller magi før jeg møtte Dr.Amiso, jeg er lege fra yrke, 47 år gammel. Les vitnesbyrdene om mitt sanne liv. Jeg har en positiv intensjon om at denne informasjonen vil hjelpe alle som leser denne artikkelen akkurat nå å gjenopprette ødelagte ekteskap og gjenopprette tapte kjærlighetsforhold i løpet av to dager. Etter å ha vært sammen med Janne Anttila i årevis, slo han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake til å elske meg, men alt jeg gjorde var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har til ham, jeg spurte ham med alt jeg har, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for kollegaen min på jobben, og hun foreslo at jeg heller ville kontakte en kjærlighets spellcaster som kunne hjelpe meg med å stave det tilbake, men jeg er den typen person som aldri trodde at kjærlighetspolitikken eksisterte eller fungerte, jeg hadde ikke valget, men å prøve det, jeg sendte e-post til spellcaster-kanalen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt gikk bra før tre dager, at eksen min ville komme tilbake til meg før tre dager, han kastet Love spell-delen i luft og overraskende forleden var det rundt 14.00. Eks-kjæresten min ringte meg på mobilen min, jeg var så overrasket over at jeg svarte på telefonen, og alt han sa var at han var så lei for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye . Jeg var så lykkelig, og det var slik vi begynte å leve sammen lykkelig. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremme og suksess, Helse- eller ekteskapelige problemer, Vil du bli kjent i verden, vinn rettssaker, din Selskapet nekter å betale deg, noen form for problemer i det hele tatt slutte å gråte, jeg fant ut at å ta urtemedisinen sin som den beste. Her er hvordan du kan nå ham hvis du trenger hjelp på: herbalisthome01@gmail.com

    SvarSlett
  4. Jeg har god informasjon til alle på dette forumet. Har du hørt om en stavebesetning som heter Dr Ogundele? Denne mannen brakte mannen min tilbake som forlot meg i 7 år bare på 24 timer med kreftene, jeg heter Isabella. Han er ekte, kontakt ham på sin WhatApp eller Viber Chat: +27638836445. Han er mektig.

    SvarSlett
  5. (VELKOMMEN TIL SEA MASTER Spiritual Template). Passerer du vanskeligheter i livet, trenger du eks-ryggen, pengespråk, skjønnhetsformel, returrett eller andre trolldom Vil du ha rikdom, eller lykke, eller en kompis E.T.C. Jeg er en Lost lover-spesialist, jeg har hjulpet så mange mennesker rundt om i verden med å stave trolldom på 1. bringe tilbake mistet elsker 2. vinn ditt kjære hjerte 3. hjelpe single mennesker å finne partnere 4. være gift 5. Love attraksjon 6 Gifte problemer og skilsmisse 8. Kjærlighetsdel 9. nyreproblem alle slags sykdommer du kan kontakte meg på whatsapp med (+2348158911896) Eller send meg en e-post på: seawaydr22@gmail.com

    SvarSlett
  6. Jeg er så opphisset over at mitt ekteskap ekteskap har blitt restaurert, mitt ektemann er tilbake etter at han forlot meg og mine to barn, for en annen kvinne, jeg var så lykkelig å møte dr ALAM, hvordan han hjalp mange mennesker med fred til hjemmet, Jeg kontaktet ham for hjelp, dette er hvordan han hjelper meg å bringe fred til hjemmet mitt kan hans navn bli priset og hedret .. et stort takk til ham en gang mer jeg trodde aldri min mann vil komme tilbake til meg så raskt DE STØRSTE I VERDEN. OG HVIS DU ER HER DU HAR DETTE TYPET PROBLEM, ØNSKER DU DITT EX-MENNESKJE Å KOMME TILBAKE TIL DEG DONT KRY NOEN MER LØSNINGEN ER HER KONTAKT DR ALAM E-post dralahalah@gmail.com eller ring eller whatsapp + 2348115720823 takk.

    SvarSlett
  7. Min kone og jeg er gift de siste 15 årene og har en vakker datter på 12 år. Gjennom hele det har vært et kjærlighetsforhold, og egentlig elsker jeg ingen mer i verden enn at jeg elsker henne.

    Vi hadde et tøft liv i begynnelsen med økonomiske problemer, men vi har nå passert disse og lever faktisk et veldig behagelig liv de siste 5 årene. Vi tilbragte mye tid sammen og hadde virkelig null problemer inntil for et år siden.

    I juli i fjor dro vi til hotellet for en helg, og da vi kom tilbake, tilsto kona mi at jeg gråt at hun hadde begynt å røyke. Jeg reagerte veldig dårlig (nå skjønner jeg) og prøvde å presse henne til å slutte, alltid fordi jeg bryr meg. Det siste året hadde vi 6 hendelser der store kamper alltid av samme grunn. Siden hun ikke ville røyke i huset, røk hun på jobben. I helgene var hun på besøk hos en venninne som bor ved siden av huset vårt, hvor hun skulle gå en halvtime for å røyke.

    Helgene våre ble stresset på grunn av hennes nye vane, og for en måned siden hentet hun tingene sine, leide en leilighet og flyttet dit. Jeg var ute med datteren min da det skjedde, og da jeg kom hjem og så at tingene hennes manglet, kollapset jeg i grunn. I 2-3 uker gjorde jeg alle feilene med å tigge og gråte, men hjertet hennes var så herdet at jeg ikke kunne tro hvordan hun behandlet meg.

    Forrige uke bestemte jeg meg for å feriere med datteren min. Min kone er ikke i kontakt med meg i det hele tatt i løpet av denne forrige uken, men kontakter datteren vår morgen og natt ved å sende henne SMS, jeg gjorde alt jeg kunne for å få henne tilbake, men vet hvordan det var. Bare for 2 måneder siden var jeg igjennom en artikkel på nettet før ooi så en kvinne som deler noen gode nyheter om en mektig mann som hjelper henne med å bringe fred hjem, jeg var så imponert over vitneforklaringen og jeg bestemte meg for å prøve det .. jeg forklarer problemet mitt for legen ALAM .. han lover å hjelpe meg og han gjorde som han lovet, se, min kone er tilbake og tigger, hun har til og med sluttet å røyke .. kan navnet hans berømmes .. for mer informasjon kan du kontakte ham for å få hjelp hvis du har problemer i hjemmet .. e-post dralahalah @ gmail.com eller ring whatsap (+2348115720823). Takk for at jeg delte historien min med meg.

    SvarSlett
  8. MG !! Dette er helt sikkert Et sjokkerende og ekte vitnesbyrd..Jeg besøkte et forum her på internett 17. SEPTEMBER 2019, og jeg er et vidunderlig vitnesbyrd om en kraftig og flott stavekaster kalt (DR ALLAM) på thforum .. Jeg trodde det aldri fordi Jeg har aldri hørt eller lært noe
    om magi før ... ikke en sjel ville ha kunnet påvirke meg om magiske trolldom, ikke før DR ALLAM gjorde det for meg og gjenopprettet ekteskapet mitt på 5 år tilbake til meg og brakt mannen min tilbake til meg på 48 timer akkurat som jeg har lese på internett. Jeg ble virkelig forbløffet og sjokkert da mannen min knelte ned og begynte å tigge om tilgivelse og for at jeg skulle godta henne tilbake ... Jeg har virkelig ingen uttrykk, og jeg vet ikke hvor mye jeg skal formidle min takknemlighet til deg ( DR ALLAM) du er en GUD sendt til meg og hele familien ... her er e-post hvis du har samme situasjon .. e-post dralahalah@gmail.com .... whatsapp +2348115720823 takk ..

    SvarSlett
  9. ⁣Ahojte, všetci, pozornosť! Ak niekoho milujete a záleží vám na tej osobe, urobíte všetko pre to, aby ste boli s tou osobou, moja bývalá priateľka ju tak veľmi milujem, keď sme ich rozišli, nikdy o nej neprestávam myslieť, musím urobiť niečo, aby som ju dostala späť, to bolo, keď som začal čítať články o tom, ako sa vrátiť späť milenec, to bolo, keď som videl doktora Lomi, koľko ľudí hovorí o tom, ako privádza späť svojho milenca, kontaktoval som doktora Lomi na WhatsApp, vysvetlil som mu všetko a obsadil kúzlo na moju bývalú priateľku, ktorá mi ten istý deň zavolala a začala mi prosiť, a dnes sme opäť spolu, miluje ma a chichot ma viac, ako predtým, kontaktujte doktorku Lomi dnes na WhatsApp čísle +2349034287285 alebo môžete mu poslať e-mailom; lomiultimatetemple@gmail.com je to najlepšie kúzlo, ktoré môžete kontaktovať kvôli pomoci..

    SvarSlett
  10. Går du gjennom en smertefull samlivsbrudd eller skilsmisse? Få eksen din tilbake raskt og hold dem permanent. ”Dr.KAYODE er en ekte og ekte kjærlighetsformann. Han hentet min eksmann tilbake.
    Jeg er ketesha thomas og er fra Tx, USA .. Mannen min ble skilt fra meg for 4 måneder tilbake, og jeg har blitt fylt med anger for jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre for å endre problemer med mannen min. Jeg søkte etter hjelp på internett for hvordan jeg kunne få hjelp i ekteskapet mitt, og jeg oppdaget gode vitnesbyrd om doktor Kayode som har vært progressiv med magiene. Jeg kom i kontakt med ham og se, Dr. Kayode fortalte meg at han vil forberede en trylleformel for meg som vil bringe mannen min tilbake. Jeg var skeptisk, men hadde ikke noe annet valg enn å jobbe med ham. 11 timer etter ringte mannen min meg om at han kom hjem, og fra den dagen til dette øyeblikket har vi levd fredelig. Han er tilbake nå med så mye kjærlighet og omsorg. i dag er jeg glad for å fortelle dere alle at denne stavekontrollen har makten til å bringe elskere tilbake. Fordi jeg nå er fornøyd med mannen min, og den mest overraskende, er at kjærligheten vår er veldig sterk, hver dag er lykke og glede. og det er ingenting som å være sammen med mannen du elsker. Jeg vil anbefale Dr kayode på det sterkeste til alle der ute som trenger hjelp overhodet. Hvis du har noen problemer, kontakt Dr kayode, jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg !!. Her er kontakten hans, WhatsApp ham: (+2348105366020) ELLER E-post: (Kayodejoseph896@gmail.com) .....

    SvarSlett
  11. Hei alle Dette er en stor anbefaling som jeg må dele. Hvordan Dr.Ogala reddet meg og min bror fra herpes sykdommer han løser alvorlig problem og kurere noen form for sykdommer. Dr. Ogala kurert meg av herpesen min på mindre enn en uke etter å ha prøvd i årevis, han er flott og vet virkelig hva han gjør. Jeg anbefalte det til alle. Denne spell thrower er veldig, veldig bra. Profesjonell, presis, oppriktig og svært erfaren. Takk for arbeidet ditt! Jeg takker min venn for å informere meg om deg. Jeg må snakke med deg om problemene mine. Jeg forventet ikke umiddelbare resultater, og jeg var klar til å vente noen måneder. Til min overraskelse og forbauselse begynte jeg å se resultater etter noen dager med brystvorte. Min bror ble diagnostisert med herpesvirus, Han sorterte ut alle mulige måter å få kur, men alt var innsatsen viste seg avbrutt, men etter at vi servert Dr.Ogala, som forbereder urtemedisin for å kurere alle slags sykdommer (Herpes), sendte han urtemedisin til herpesvirus via kurertjenesten, og ga ham trinnvise instruksjoner om hvordan du bruker den, da broren min brukte det som indikert at han var helt kurert for viruset innen 3 uker etter bruk, er vi veldig gode. Dr Ogala er sterkt anbefalt. Det er ekte vare. Prøv det, og du vil ikke bli skuffet!
    TRENGER DU HJELP? Kontakt +2347049668119 Eller Mail: Drogala02@gmail.com

    : Fullstendig behandling av alle typer sykdommer !!

    (1) DIABETES, 2) HIV&AIDS,
    (3) URINVEISINFEKSJON,
    (4) HEPATITT B, 5) IMPOTENS,
    (6) BAREHET/UFRUKTBARHET
    (7) DIARÉ, 8) ASTMA, 9) HVIS DU VIL HA ET BARN
    (10 HVIS DU IKKE VARER LENGE I SENGEN ..

    SvarSlett
  12. I dag er jeg så glad på grunn av det DR ISIKOLO har gjort med livet mitt. trylleformelen hans er så stor og rask, jeg har aldri sett en hjelpsom mann som han, han løste problemet mitt som jeg ikke forventet, jeg kom over ham på ansiktsbok folk snakket om hans flotte stavearbeid, jeg samlet hans kontakt og kontaktet ham svarte han umiddelbart og spurte om problemet mitt. Jeg forklarer ham med tårer. Han fortalte meg at jeg kontaktet ham. Jeg skulle ikke være bekymret for at mannen min kommer tilbake til meg så langt jeg fremdeles elsker ham, jeg var forbløffet. Umiddelbart spør jeg hva skal jeg gjøre for å få mannen min tilbake, han ga meg instruksjoner og ber om navnet og bildet som jeg umiddelbart følger og følger, han lover meg to dager, mannen min vil ringe meg til å tro om sitt arbeid, ærlig talt min mannen ringte, men jeg savner samtalene hans, jeg var så glad. Han lover meg at mannen min kommer hjem innen 48 timer, og jeg burde åpne min ildsted og jobbe med ham som jeg gjorde. I dag er familien min tilbake igjen ved hjelp av DR ISIKOLO, har hentet mannen min tilbake etter at han forlot meg for en annen kvinne i en annen tilstand, du vet hvordan det føles når du mister din elskede mann for en annen kvinne, du gjør noe for å få ham tilbake. i dag lover jeg å dele og fortelle verden om hans flotte arbeid fordi jeg er så glad i dag. Kontakt ham hvis du trenger hans hjelp også, ignorere hvis du ikke gjør det. Takk DR ISIKOLO ,, "KONTAKT Via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også ringe ham eller Whatsapp ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  13. Jeg har nettopp fått min eksmann tilbake ved hjelp av DR ISIKOLO kjærlighetsstaver Eksperter. Mannen min forlot meg for en annen kvinne. Dette var bare 3 år av ekteskapet vårt. Det mest smertefulle er at jeg var gravid med den andre babyen vår. Jeg ville ha ham tilbake. Jeg gjorde alt innen rekkevidde for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham så sterkt tilbake på grunn av kjærligheten jeg hadde til ham, jeg ba ham om alt, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for venninnen min, og hun foreslo at jeg heller skulle kontakte en stavekontroll som kunne hjelpe meg med å trylleformulere for å bringe ham tilbake, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det. Jeg sendte en beskjed til stavekontrollen som heter DR ISIKOLO, og han forsikret meg om at det ikke var noe problem, og at alt vil være i orden før 11 timer. Han kastet magi og overraskende 48 timer senere ringte mannen min meg. Jeg ble så overrasket, jeg svarte på samtalen, og alt han sa var at han var så lei for alt som hadde skjedd. Han ville at jeg skulle komme tilbake til ham. Han sa også at han elsket meg så høyt. Jeg var så glad og gikk til ham at det var slik vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. takk til DR ISIKOLO. hvis du er her og din elsker elsker deg, eller mannen din flyttet til en annen kvinne, ikke gråter lenger, kontakt DR ISIKOLO for å få hjelp nå .. Her er hans kontakt, e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også ringe ham eller Whatsapp ham på +2348133261196. hans direkte nettsted: https://isikololovetemple.com

    SvarSlett
  14. De er mange spell caster online, men DR WALE er forskjellig fra dem. Før jeg møtte DR WALE har jeg prøvd en eller to stavehjul før eller det arbeidet de jobbet for meg. Så jeg må prøve en gang til, det er slik jeg kom over DR WALE, en virkelig sannhetsmann av hans ord, og virkelig et menneske som er arbeid er ekte. Da jeg møtte DR WALE, forklarte jeg ham alle problemene jeg hadde med mannen min som dro for å bo hos en annen kvinne. Han etterlot meg og barna med ingenting. Etter all forklaringen min fortalte DR WALE meg at jeg må betale for ITEMS som jeg gjorde. Han fortalte meg at det vil ta dager å jobbe, og det venter jeg på. FOR min overraskelse etter noen dager fikk jeg en samtale, stemmen min mann stemme gråt på telefon som fortalte meg at han ikke visste hva som kom over ham. ba meg om tilgivelse og fortalte at jeg er på vei hjem. Akkurat nå lever vi alle sammen lykkelig sammen igjen. Alt takk til DR WALE for er flott arbeid. Du kan også kontakte DR WALE på e-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlett
  15. Jeg kan aldri takke deg nok DR.Ozalogbo for det fantastiske arbeidet du gjorde for meg og barna mine for å bringe mannen min tilbake. Jeg hadde alvorlige forholdsproblemer med mannen min, og han var ikke lenger forpliktet til meg og barna våre, da jeg spurte ham hva problemet var han fortalte meg at han har falt av kjærlighet til meg og ønsket en skilsmisse og jeg var så knust i hjertet, jeg gråt hele dagen og natten, det hadde resultert i at han flyttet ut til vennens leilighet. Alt ble verre fordi han ofte begynte å gå på barer og strippeklubber ofte med vennen sin, bli full og slippe ut. Han truer meg alltid på telefon når jeg ringer ham på grunn av alle dårlige råd som vennen hans har gitt ham. Jeg elsker ham virkelig, og vi hadde vært gift i 8 år, noe som ga oss en vakker datter og en sønn. Jeg hadde også tapt mye penger på terapeuter til jeg ble introdusert for DR.Ozalogbo av en venn som han hjalp til med å gifte seg med kjæresten til barndommen, dette ga meg total selvtillit og styrke til å få ham tilbake. Jeg gjorde alt DR.Ozalogbo ba meg om å gjøre, og jeg fulgte også alle instruksjonene som DR.Ozalogbo ga meg til min største overraskelse etter 48 timer, mannen min ringte meg og skyndte meg hjem med en brun ny bil for meg og barna våre .. ting bare forandret seg emosjonelt mellom oss, jeg var den lykkeligste kvinnen på jorden den dagen. mannen min har nå en god jobb og sluttet å drikke, og han sluttet å holde irrelevante venner. Det er et mirakel jeg aldri trodde var mulig fordi jeg hadde mistet alt håp til jeg fant DR. Ozalogbo ... kontakt ham i dag og få kjærligheten din tilbake, jeg kan forsikre deg .... kontakt ham på e-posten hans; ozalogboshrine@gmail.com eller WHATSAPP +2348162562991 ... Lykke til ...

    SvarSlett
  16. Hei alle sammen, jeg vil vitne om den store og kraftige trylleformidleren som heter DR WALE som brakte tilbake eksen min som forlot meg og forlovet seg med en annen jente. morgen og natt før du legger deg, men alt som stoppet uten noen god grunn. når som helst jeg ringer til ham, ropte han på meg og fortalte meg at han ikke ville ha noe med meg å gjøre lenger, jeg var så lei meg og forvirret at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, så gikk jeg online for å søke om hvordan jeg skulle få tilbake min ex så fant jeg en artikkel der noen snakket om hvordan den store og mektige DR WALE hjalp henne, og hun la igjen WhatsApp-nummeret hans +2347054019402. Jeg tok det og kontaktet ham. Jeg fortalte ham problemet mitt, han bare smilte og ba meg om å slappe av, alt vil være OK, jeg gjorde alt han ba meg om å gjøre, og han forsikret meg om at etter 48 timer vil eksen min være tilbake, til min største overraskelse tre dager senere kom kjæresten min tilbake kneler og ber om at jeg skal ta imot ham tilbake nå, vi er så lykkelige sammen. DR WALE kan også hjelpe deg med å kontakte ham på WhatsApp / Viber: +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  17. Dette er nettstedet jeg leste om DR ISIKOLO og kontaktet ham for å hjelpe meg med å få min ekskjæreste tilbake til å gifte seg med meg forrige måned, og jeg har kommet tilbake hit for å skrive om ham. DR ISIKOLO vil hjelpe deg med å løse problemet ditt uansett hva du går gjennom. Mitt navn er Alenka Egon fra USA. Det er veldig rart for meg å legge ut innlegg om en trolldomsleder fordi jeg aldri trodde jeg ville kunne si at jeg ble hjulpet av en trolldomsleder med å bringe min ekskjæreste tilbake til meg etter 3 år uten kontakt. Jeg leste om DR ISIKOLO fra andre nettsteder og kontaktet ham for å hjelpe meg, og på mindre enn 48 timer ringte min ekskjæreste meg og jeg var glad for at han ville komme tilbake til meg. Vi møttes på fredag og han fridde til meg. Det var den vakreste ringen. Vennligst alle her ute, kontakt DR ISIKOLO for å løse problemet ditt for deg og gjøre deg fornøyd med forholdet ditt som skader deg. Kjærlighet er den beste følelsen noen sinne har opplevd. Send ham e-post på: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp/Viber ham på: +2348133261196.

    SvarSlett
  18. DR ISIKOLO er rett og slett den beste trylleformularen og hjelperen. Mitt navn er Loreta Emilio, av respekt for deg og trolldommene dine må jeg gjøre dette vitnesbyrdet kjent for alle. Jeg har vært hos andre stavekontrollere uten å se noe resultat. Jeg skulle bare ønske jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Eksmannen min var borte i et år, og jeg dro overalt og andre trylleformularer for å få hjelp, men ingen resultat før vennen min introduserte meg for DR ISIKOLO Etter at kjærlighetsformelen var ferdig, fikk jeg endelig telefoner fra ham etter 48 timer. Trolldommene hans gjorde underverker og mannen min er tilbake med full av kjærlighet. Det er et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster som sa at jeg skulle tilgi ham, jeg ble virkelig overrasket og sjokkert da mannen min kneler ned og ber om tilgivelse og at jeg skulle akseptere ham tilbake. Nå er jeg en glad kvinne igjen. Tusen takk Dr Isikolo. Til alle som er på utkikk etter en ekte tryllekunstner bør kontakte DR ISIKOLO på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  19. Eksen min og jeg slo opp for noen måneder siden og jeg var gravid i seks måneder. Vi elsker begge hverandre og det var et sjokk for meg og det knuste hjertet mitt. Jeg prøvde å nå foreldrene hans og de fortalte meg at sønnen deres sa at han ikke elsker meg og ikke vil se meg og at de ikke vet hva som er galt. Jeg gråt og gråt hver dag fordi jeg elsket ham veldig høyt. Inntil jeg fødte og babyen var ett år gammel, kunne jeg ikke få kjærligheten tilbake. Igjen ble jeg forvirret. Jeg kontaktet DR ISIKOLO via WhatsApp, og han sa at han ville hjelpe meg og fortalte meg at en kvinne trollbandt mannen min og sa at han vil hjelpe meg med å bryte trolldommen, slik at mannen min kommer tilbake til meg og blir min etter 48 timer. Det var en stor overraskelse for meg at alt han sa gikk i oppfyllelse. Mannen min kom tilbake til meg umiddelbart og sa at jeg skulle tilgi ham. Jeg sender en veldig stor takk til denne mektige og ekte trollformleren. du må kontakte denne kraftige trollformleren! Han kan hjelpe deg. Han vil ikke skuffe deg, jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg, Her er kontakten hans:
    nettsted: https://isikololovetempel.com
    E-post: isikolosolutionhome@gmail.com
    Whatsapp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  20. Jeg heter Veronika Boban, og jeg har nettopp fått tilbake eksmannen min ved hjelp av DR ISIKOLO-eksperter på kjærlighetsformler. Mannen min forlot meg for en annen kvinne, dette var bare 3 år av ekteskapet vårt. Det mest smertefulle er at jeg var gravid med vår andre baby. Jeg ville ha ham tilbake. Jeg gjorde alt innenfor min rekkevidde for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ønsket ham tilbake så sterkt på grunn av kjærligheten jeg hadde til ham, jeg tryglet ham med alt, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til venninnen min, og hun foreslo at jeg heller skulle kontakte en trylleformler som kunne hjelpe meg med å fortrylle for å bringe ham tilbake, jeg hadde ikke noe annet valg enn å prøve det. Jeg sendte en melding til trolldomslederen som heter DR ISIKOLO, og han forsikret meg om at det ikke var noe problem og at alt vil være i orden før 11 timer. Han kastet trolldommen og overraskende 48 timer senere ringte mannen min meg. Jeg ble så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei for alt som hadde skjedd at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham. Han sa også at han elsket meg så mye. Jeg ble så glad og dro til ham, det var slik vi begynte å leve lykkelig sammen igjen. takk til DR ISIKOLO. kontakt DR ISIKOLO for hjelp nå. Her hans kontakt, e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også ringe ham eller whatsappe ham på +2348133261196. hans direkte nettsted: https://isikololovetemple.com

    SvarSlett
  21. AUTENTISK KJÆRLIGHET STATVER VERKENE PÅ 48 TIMER
    Jeg er Denis Zvonimir OG jeg fikk tilbake kjæresten min ved hjelp av DR ISIKOLO Via WhatsApp: +2348133261196. Jeg så folk skrive vitnesbyrd om trolldommen de ble velsignet med, og av hvem vil jeg også si min. Det er også med disse vitnesbyrdene jeg møtte Dr Isikolo og kontaktet ham for å bringe eksen min Katrina tilbake til meg slik at vi kunne tilbringe ferien sammen, siden vi har brutt opp i noen måneder og hjertet mitt har ikke vært det samme. Jeg elsker denne kvinnen av hele mitt hjerte. Med hjelp fra doktor Isikolo kom eksen min tilbake til meg i løpet av 48 timer etter at jeg overholdt og gjorde det han krevde at jeg skulle gjøre. Kjærligheten og lykken ble gjenopprettet og hun elsker meg nå jo mer det er veldig ekte. Jeg ble også sjokkert og kunne ikke tro at det faktisk virket. Jeg vil fortelle deg å kontakte denne mannen hvis du ønsker å ha din kjære tilbake til deg med raske resultater på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp +2348133261196.

    SvarSlett
  22. DETTE ER IKKE EN SPIT. STOLER PÅ FLOTT DR ISIKOLO TIL Å HJELPE DEG MED DINE PROBLEMER.
    Mitt navn er Senna Rayan. Flott DR ISIKOLO er virkelig kraftig og vet hvordan han skal gjøre jobben sin perfekt. Hvis ikke for ham kunne jeg ikke forestille meg hva som ville ha skjedd. Eksmannen min tok alltid opp en krangel med meg og mishandlet meg alltid. Han begynte å oppføre seg rart og morsomt og forlot meg uten grunn for en annen dame. Jeg trodde alt håp var ute. Jeg søkte etter hjelp på internett og kom over DR ISIKOLO. Jeg så så mange vitnesbyrd om ham. Jeg var glad, og jeg kontaktet ham på e-posten hans og fortalte ham hva som foregikk. Han lo og forsikret meg om å roe meg ned at han vil hjelpe meg og at eksen min vil komme tilbake og trygle meg. Han gjorde arbeidet sitt og trollbandt for meg, og i løpet av 2 dager kom min eksmann og ba om unnskyldning akkurat som han fortalte meg. I dag bor vi begge sammen, og vi er enda mer forelsket enn hvordan vi pleide å være før han dro. Kontakt den store DR ISIKOLO for din egen hjelp. Du kan kontakte ham på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp/Viber ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  23. Jeg er imponert over de gode gjerningene til DR ISIKOLO. Jeg har min eksmann tilbake. Jeg heter Veronica Adrian. Gud brukte virkelig denne mannen til å hjelpe min situasjon. Vær så snill, hør mine ord hvis du leter etter en trollformler som kan hjelpe deg, kontakt Dr Isikolo. Han er den beste trollformleren som hjelper deg i dag. For to år siden hadde jeg og mannen min en stor krangel som førte til at vi skilte oss. Det var et helvete for meg og gutten min at vi måtte flytte til en annen by. Jeg ble aleneforelder. Jeg møtte bare Dr ISIKOLO for ca. 2 uker siden, og da jeg fortalte ham om situasjonen min og han ba meg ikke bekymre meg for det. I løpet av to dager kom min eksmann tilbake til meg. Det skjedde en tirsdag morgen da jeg fikk en telefon hjemmefra (foreldrene mine) at han har lett etter meg. Alt skjedde fordi jeg fulgte prosessen og han gjenopprettet kjærligheten og lykken mellom og mannen min. Jeg er en veldig glad kvinne med alt som har skjedd i livet mitt. Hvis du ønsker å kontakte en tryllekunstner, møt Dr Isikolo og du vil bli overrasket over de fantastiske endringene i livet ditt. E-posten hans er: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsappe ham på +2348133261196. kontakt ham og han vil svare deg.

    SvarSlett
  24. jeg kunne ikke tro at jeg noen gang ville bli gjenforent med min eks-kjæreste, jeg var så traumatisert av å være helt alene uten kropp å være ved meg og være sammen med meg, men jeg var så heldig en dag å møte dette mektig trollformler Dr. Kellymanson, etter å ha fortalt ham om situasjonen min gjorde han alt menneskelig mulig for å se at kjæresten min kom tilbake til meg, faktisk etter å ha trollbundet trolldommen kom min eks-kjæreste tilbake til meg mindre enn 48 timer, min eks-elsker kom tilbake til meg tilbake og ber meg om at han aldri vil forlate meg igjen, 3 måneder senere ble vi forlovet og giftet oss, hvis du har samme situasjon er det bare å kontakte Dr Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } tusen takk far for at du gjenopprettet eksen min -kjæreste tilbake til meg,
    *Hvis du vil gjenforenes med kjæresten din.
    *Hvis du ønsker å bli gravid.
    *Hvis du vil kurere noen form for sykdom.
    Kontakt ham for løsning: Whatsapp { +2348162103711 }
    E-post: { Kellymanson520@gmail.com }

    SvarSlett
  25. Ut av hjertets overflod taler munnen. Mitt navn er Valentino Emil. Min kones eksmann brukte en trolldom på min kone, og hun gikk tilbake til ham. Jeg følte meg knust for jeg visste ikke hvordan jeg skulle få henne tilbake. Jeg gjorde alt jeg kunne gjøre for å få henne tilbake med hennes nære venner, men ingenting fungerte. Så på arbeidsplassen min prøvde jeg å søke etter hjelp på nettet, og jeg fant forskjellige vitner om hvordan en doktor Isikolo har vært trofast og hjelpsom med trolldommene sine. Jeg prøvde det ved å ta kontakt med ham og jeg forklarte problemet mitt til ham. Doktor Isikolo hjalp meg med en trolldom for meg som brakte kona tilbake innen 48 timer etter at jeg kontaktet ham, og det var virkelig et mirakel. Han forsikret meg om at ingenting kan bryte oss fra hverandre igjen, og siden i år JANUAR til dette øyeblikk har jeg vært full av glede med min kone. Kontakt ham i dag for all form for hjelp, han er klar til å hjelpe. via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp/Viber ham på: +2348133261196.

    SvarSlett
  26. Kjærlighet gir aldri opp, mister aldri troen, er alltid håpefull og holder ut under alle omstendigheter. Jeg gir Gud all æren for å ha brakt Dr. Ige Ajayi inn i livet mitt for å ha hjulpet meg med å få min kone tilbake som gjorde at jeg ble skilt i ett år. Jeg var den siste personen på jorden som aksepterte det faktum at trollformler eksisterer eller fungerer ikke før jeg ble henvist til Dr. Ige Ajayi, som har hjulpet så mange mennesker med sine kraftige trollformler. Jeg hadde ingen annen mulighet enn å prøve det fordi 3 måneder etter skilsmissen ble jeg degradert på arbeidsplassen min på grunn av depresjon, for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få henne tilbake, men takk Gud i dag for at jeg brukte Dr. Ige Ajayi skal få tilbake lykke- og kjærlighetslivet innen 48 timer. Bare forrige uke her ble jeg forfremmet tilbake til stillingen min, og jeg er her for å dele min egen erfaring med denne mannen som heter Dr. Ige Ajayi. Jeg vet ikke hva du går gjennom i dag, men vet at i alle situasjoner er det alltid en vei ut. Dr, Ajayi, forbereder også trollformler som Lotteri, jobbtrolldom, trolldom for å stoppe en skilsmisse, stavekur for alle sykdommer, beskyttelsesformler, trolldom for å bli vellykket og velstående E.T.C. Kontakt e-post drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    SvarSlett
  27. Min mann og jeg har vært gift i ca 7 år nå. Vi var lykkelig gift med to barn. For 3 måneder siden begynte jeg å legge merke til en merkelig oppførsel fra ham, og noen uker senere fant jeg ut at mannen min ser noen. Han begynte å komme sent hjem fra jobb, han brydde seg nesten ikke om meg eller barna lenger, noen ganger går han ut og kommer ikke engang hjem på ca 2-3 dager. Jeg gjorde alt jeg kunne for å rette opp dette problemet, men til ingen nytte. Jeg ble veldig bekymret og trengte hjelp. Mens jeg surfet gjennom Internett en dag, kom jeg over et nettsted som foreslo at Dr Ilekhojie kan hjelpe til med å løse ekteskapelige problemer, gjenopprette ødelagte forhold og så videre. Så jeg følte at jeg burde prøve ham. Jeg tok kontakt med ham og han utførte et forsoningsritual for meg. To dager senere kom mannen min til meg og ba om unnskyldning for feilene han gjorde og lovet å aldri gjøre det igjen. Helt siden den gang har alt gått tilbake til det normale. Familien min og jeg bor lykkelig sammen igjen.. Alt takket være Dr Ilekhojie. Jeg foreslår at du kontakter ham. Han vil løse alle dine ekteskaps- eller forholdsproblemer. WhatsApp-nummer: +2348147400259 E-post; gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  28. Jeg har ikke så mye å si akkurat nå i stedet for å si takk til Dr Ilekhojie for å ha reddet meg og familien min fra fattigdom. Jeg elsker å spille i lotto, men å vinne stort er alltid problemet for meg. Jeg kommer aldri til å glemme dagen jeg kom i kontakt med Dr Ilekhojie, hvis lotteriformidling gjorde meg til en vinner av $880.000.000 tusen dollar bare ved å gi meg sikre vinnertall innen 3 dager for å spille i lotto etter at han forberedte lotterietsrollen for meg. Min økonomiske status har endret seg for godt, og jeg har begynt å leve drømmelivet mitt etter 5 år med lotto. Takk Dr Ilekhojie for jeg er veldig takknemlig for alt du har gjort for meg og familien min. Du kan ringe eller sende en melding til ham via WhatsApp med +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com for mer informasjon om Dr Ilekhojie

    SvarSlett
  29. Jeg deler dette vitnesbyrdet til partnere som lider i forholdet sitt fordi det finnes en varig løsning. Mannen min forlot meg og våre 3 barn for en annen kvinne i 2 år. Jeg prøvde å være sterk bare for barna mine, men jeg kunne ikke kontrollere smertene som plager hjertet mitt. Jeg ble såret og forvirret. Jeg trengte hjelp, så jeg undersøkte litt på internett og kom over et nettsted der jeg så at Dr Ilekhojie, en trolldomsleder, kan hjelpe til med å få elskere og skilte par tilbake. Jeg kontaktet ham og han gjorde en forsoningsform på våre vegne. Til min overraskelse kom mannen min hjem etter nøyaktig tre dager. Slik ble vi forlikt igjen og det var mye kjærlighet, glede og fred i familien. Du kan også kontakte Dr Ilekhojie, en kraftig trylleformler for løsninger. E-post (gethelp05@gmail.com) eller direkte på Whats-appen: +2348147400259

    SvarSlett
  30. Jeg lover Dr Ilekhojie som kommer til å dele mitt vitnesbyrd over hele verden hvis han kunne få kjæresten min tilbake til meg og han har bevist for meg at han er mannen for jobben ved å få kjæresten min tilbake til meg etter bruddet og det er derfor Jeg deler dette fantastiske vitnesbyrdet slik at andre kan se og også få hjelp fra Dr Ilekhojie og redde ekteskapet eller forholdet ditt. Kjæresten min forlot meg for en måned siden, og han dro sammen med en annen kvinne som er 10 år eldre enn ham. Jeg leste over internett om hvordan Dr Ilekhojie har hjulpet flere mennesker til å få kjærligheten tilbake. Jeg bestemte meg for å prøve det, så jeg kontaktet Dr Ilekhojie og forklarte problemene mine for ham, og han utførte en trolldom som returnerte kjæresten min på 3 dager. Du kan kontakte Dr Ilekhojie på e-post: gethelp05@gmail.com eller WhatsApp +2348147400259. Tusen takk Dr Ilekhojie, og jeg er ekstremt takknemlig

    SvarSlett
  31. Dette er for alle som fortsatt bryr seg om å få tilbake eksen sin. Jeg skriver for å sette pris på det gode arbeidet til Dr Ilekhojie som hjalp meg nylig, jeg klarte ikke å føde på grunn av PCOS, jeg var så knust at mannen min forlot meg for en annen kvinne i nesten 1 år. Jeg gråt mye og forsøkte til og med selvmord. Etter å ha sett en kommentar fra en kvinne på internett som vitnet om hvordan hun ble hjulpet av Dr Ilekhojie, bestemte jeg meg også for å kontakte ham for å få hjelp fordi alt jeg ønsket var at jeg skulle få mannen min tilbake og forsikre meg om at jeg har et barn med min mann. Dr Ilekhojie ga meg urter og gjenforent meg med mannen min. I dag er jeg gravid i en måned og vi er sammen igjen og lykkelige. Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake ektefellen din eller bli kurert for sykdom, E.T.C. Kontakt Dr Ilekhojie og få positive resultater.
    E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    SvarSlett
  32. Jeg vil bare si tusen takk til alle som har støttet meg gjennom årene. Min historie om hvordan jeg vant Powerball-lotteriet på $45,4 millioner er litt av en historie. Jeg har spilt Powerball-billetter i 3 år nå siden jeg fylte 25. Jeg kjøpte min første billett på 25-årsdagen min. Jeg følte meg veldig heldig den dagen fordi jeg hadde kontaktet Dr Ilekhojie for å hjelpe meg med de vinnende Powerball-numrene. Jeg hadde virkelig den gode følelsen av at jeg så på kameraet og ønsket å blunke til det. Jeg gjorde bare en liten del av det og stolte på ham. Han ga meg tallene etter at jeg spilte et par andre billetter sammen med den for $25. Jeg sjekket billetten min etter at gevinsten kom på nettet og så at tallene var riktige inkludert Power-spillet. Jeg skrek i 15 minutter fordi det føltes som en drøm. Jeg hadde vunnet $6,4 millioner. Takk Dr Ilekhojie Vel, e-posten hans er gethelp05@gmail.com, og du kan også ringe eller whatsappe ham på +2348147400259

    SvarSlett
  33. Mannen min forlot meg og barna mine for en eldre kvinne. Det var ikke så lett for meg.. Jeg elsker mannen min så høyt og jeg mistet ikke håpet og jeg fortsatte å be og Gud besvarte til slutt bønnene mine...jeg søkte på nettet etter hjelp til å forene meg og mannen min tilbake fordi jeg så det mange vitnesbyrd om hvordan Dr Ilekhojie har hjulpet så mange mennesker på nettet og jeg bestemte meg for å prøve ham … Jeg kontaktet ham og forklarte ham og han forsikret meg om at mannen min fortsatt elsker meg og at han ble manipulert. Så han hjalp meg med å fjerne kappen fra mannens øyne, og han var tilbake til sitt gamle jeg og ble en ansvarlig far og ektemann. Hvis hjemmet ditt faller fra hverandre eller du har problemer med partneren din, kontakt Dr Ilekhojie E-post: gethelp05@gmail.com eller ring ham +2348147400259

    SvarSlett
  34. Jeg har spilt lotteri i veldig lang tid, og jeg har aldri vært heldig. Jeg møtte en venn som jeg klaget til om min manglende evne til å vinne en håndgripelig sum, og han introduserte meg for Dr Ilekhojie som hjalp ham med en lotteriformidling og han vant $200 000. Jeg kontaktet ham gjennom ham, og han forsikret meg om at jeg vil vinne stort når han utfører lotteri for meg. Han ba meg gi ham 48 timer for at han skulle få alt det som trengs for lotteriet mitt, så jeg ventet i 48 timer og han instruerte meg om å få en billett avhengig av hvor mye hjertet mitt velger. Jeg kjøpte en powerball-billett og ble millionær da trekningene kom. Nå har jeg nok penger til å starte virksomheten min etter at jeg nesten var hjemløs. Takk Dr Ilekhojie, jeg er takknemlig. Jeg forlater kontakten hans her for alle som trenger flaks for å vinne. Ring ham +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  35. Kjæresten min slo opp med meg for 1 år siden og vi sluttet helt å kommunisere, jeg savnet ham, men han nektet å ta meg tilbake etter å ha bedt ham så mange ganger. En dag undersøkte jeg relasjoner på internett da jeg så utallige vitnesbyrd fra mennesker som vitnet om Dr Ilekhojie. Så jeg kontaktet ham via WhatsApp: +2348147400259, jeg fortalte ham problemene mine og han lovet å hjelpe meg. Jeg fulgte instruksjonene hans og det var et sjokk for meg fordi 48 timer etter at Dr Ilekhojie utførte en forsoningsformel, ringte kjæresten min meg gråtende og ba meg om å tilgi ham. Han kom hjem og tryglet meg på kne om å akseptere ham tilbake. Dr Ilekhojie er ærlig og effektiv i sitt arbeid. Forsoningstrolldommen hans er aktiv og 100 % garantert. Kontakt ham via WhatsApp: +2348147400259 eller via e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  36. Denne store mektige åndelige mannen gjenopprettet min sorg til lykke. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger å komme hjem og hans nære venn fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post (gethelp05@gmail.com) eller kontakt ham på Whatsapp/Viber +2348147400259

    SvarSlett
  37. Denne store mektige åndelige mannen gjenopprettet min sorg til lykke. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger å komme hjem og hans nære venn fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post (gethelp05@gmail.com) eller kontakt ham på Whatsapp/Viber (+2348147400259)

    SvarSlett
  38. Forloveden min slo opp med meg forrige uke og jeg var så trist, jeg spiste ikke og snakket ikke med noen, jeg gråt mye, jeg var så deprimert og stresset at jeg havnet på sykehuset på grunn av alt. stresset og depresjonen. En dag jeg søkte på nettet etter å få kjærlighetstips fordi jeg elsker og bryr meg dypt om ham og jeg vil bare at vi skal være sammen som et par igjen. Jeg fant en mektig mann kalt Ilekhojie som løste så mange forholdsproblemer... så jeg kontaktet ham og forklarte alt for ham, så fortalte Dr Ilekhojie meg at han vil komme tilbake til meg innen 48 timer etter at han har hjulpet meg med en forsoningsform. Det fungerte perfekt som han lovet, og David kom tilbake og begynte å be meg om å akseptere ham tilbake. Er så glad nå at Dr Ilekhojie har gjort som han lovet. Kontakt Dr Ilekhohjie som hans 100% garanterte og effektive. Send ham e-post på [gethelp05@gmail.com] WhatsApp +2348147400259

    SvarSlett
  39. Kjærlighet gir aldri opp, mister aldri troen, er alltid håpefull og holder ut under alle omstendigheter. Jeg gir Gud all æren for å ha brakt Dr. Ige Ajayi inn i livet mitt for å ha hjulpet meg med å få min kone tilbake som gjorde at jeg ble skilt i ett år. Jeg var den siste personen på jorden som aksepterte det faktum at trollformler eksisterer eller fungerer ikke før jeg ble henvist til Dr. Ige Ajayi, som har hjulpet så mange mennesker med sine kraftige trollformler. Jeg hadde ingen annen mulighet enn å prøve det fordi 3 måneder etter skilsmissen ble jeg degradert på arbeidsplassen min på grunn av depresjon, for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få henne tilbake, men takk Gud i dag for at jeg brukte Dr. Ige Ajayi skal få tilbake lykke- og kjærlighetslivet innen 48 timer. Bare forrige uke her ble jeg forfremmet tilbake til stillingen min, og jeg er her for å dele min egen erfaring med denne mannen som heter Dr. Ige Ajayi. Jeg vet ikke hva du går gjennom i dag, men vet at i alle situasjoner er det alltid en vei ut. Dr, Ajayi, forbereder også trollformler som Lotteri, jobbtrolldom, trolldom for å stoppe en skilsmisse, stavekur for alle sykdommer, beskyttelsesformler, trolldom for å bli vellykket, velstående og Kraftige rettssaker E.T.C. Kontakt e-post drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    SvarSlett
  40. Jeg var så forvirret og knust da mannen min forlot meg uten et ord, jeg trengte ham desperat tilbake fordi jeg elsket ham så høyt. Så en venn av meg introduserte meg for denne mektige mannen som fikk mannen hennes til å reise hjem etter 5 måneders separasjon, så jeg tok kontakt med ham og han lovte at Axel kommer tilbake til meg om mindre enn 72 timer. Etter at jeg gjorde alt han ba om, ringte mannen min som hadde nektet å snakke med meg og begynte å gråte at han gjorde en feil ved å forlate hjemmet. Jeg var glad fordi jeg og Axel har vært sammen siden vi var barn og det gjorde vondt for oss begge å forlate hverandre. Nå er jeg glad fordi han er hjemme og alt er perfekt. Hvis du har et forholdsproblem, vil jeg råde deg til å kontakte Dr Ilekhojie og få ærlige resultater. Nedenfor er kontaktinformasjonen hans, send en melding til ham på WhatsApp: +2348147400259 E-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  41. Jeg har kontaktet flere spiritualister. Ingenting fungerte for meg etter at jeg betalte, og noen var åpenbare juksere. Så så jeg en kommentar på denne siden med en person som nevnte at hun hadde resultater med Dr Ilekhojie. Til tross for mistankene og alt jeg hadde vært gjennom, viste han virkelig for meg at han var ekte. Å stole på ham er sannsynligvis den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt i livet fordi min eksmann kom tilbake 48 timer etter at Dr Ilekhojie utførte en forsoningsform. Jeg brukte mye tid på å ønske at jeg kunne få en ny sjanse med mannen min, og Dr Ilekhojie gjorde det mulig og hjertet mitt er fylt av glede. Ta kontakt med Dr Ilekhojie hvis du trenger samme hjelp som min. Kontakt telefonen hans +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  42. Am Marvin fra Storbritannia vil jeg si en stor takk til mannen som står bak smilet mitt i dag ved å gjenforene meg og min kone som skilte seg fra meg, Dr okpa som er en veldig kraftig trollkaster brakte min kone tilbake til meg og fikk henne til å tigge meg å tilgi henne for alt hun gjorde mot meg, jeg har virkelig savnet henne så mye og alltid elsket henne. Er glad for å ha henne tilbake i livet mitt, og all min takknemlighet går til Dr okpa for å hjelpe meg og bringe henne tilbake til livet mitt igjen med sine store krefter. Mine venner der ute som går gjennom ekteskapsproblemer og skilsmisseproblemer, jeg forsikrer deg om at du kan få kjæresten din tilbake til livet ditt ved hjelp av Dr okpa. Du kan nå ham på: okpatempleofsolution@gmail.com eller ring +27653527813

    Nok en gang takk være deg den store Dr okpa.

    SvarSlett
  43. Mitt navn er Estela Dovydas og jeg er her for å sette pris på Dr Isikolo. Jeg har alltid hatt et komplisert forhold til kjæresten min. Vi kjempet så mange ganger på grunn av usikkerhet på begge sider, og vi skilte oss. Jeg visste godt at jeg fortsatt elsker ham og trengte ham tilbake i livet mitt. Han forsømte min bønn og innsats for å gjøre ting riktig, og jeg fikk informasjon om at han allerede hadde sett en annen dame. Jeg kunne ikke hjelpe situasjonen, så jeg måtte kontakte DR ISIKOLO og vi snakket og jeg forklarte meg alt. Han forsikret meg om at han vil hjelpe meg og sørge for at jeg får ham tilbake til meg. Han kastet ikke bort tid på å hjelpe meg, og han gjenopprettet kjærligheten og gleden vi delte, og jeg fikk mannen min tilbake til meg. Jeg vet bedre at alt så mange mennesker sier om DR ISIKOLO faktisk er sant da jeg fikk resultatet av arbeidet hans for meg 48 timer som han lovet. Stol på meg, han kan hjelpe deg også hvis du tror. Så bare ta kontakt med ham nå. E-postkontakten hans: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp/Viber ham på +2348133261196.

    SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis