søndag 7. april 2013

Smakebit på søndag #17

En smakebit på søndag er noe jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Det du må gjøre er å slå opp i boken du leser akkuratt nå og velge ut noen setninger du synes passer. Pass å at du ikke avslører for mye av handlingen. Legg igjen linken til blogginnlegget ditt på Mari sin hjemmeside, slik at det blir lettere å følge med på andre!


Akkuratt nå holder jeg på å lese Våk over meg av Amy Plum. Da Kate Merciers foreldre dør, må hun forlate livet i New York for å bo hos besteforeldrene i Paris. Der møter hun Vincent. Han er mystisk og sjarmerende, og smilene hans smelter nesten isen rundt hjertet hennes. Men etter som de blir bedre kjent, oppdager hun at han er en revenant - en gjenganger, hvis skjebne er å ofre seg selv, om og om igjen, for å redde andres liv. Det går raskt opp for Kate at dersom hun velger å følge hjertet, vil hun aldri mer være trygg.

Smakebit fra side 123:


Det svarte håret skinte i den sene septembersolen, og han utstrålte kraft og liv. Han så ut som en slags fullkommen mytologisk skapning. Han er en slags fullkommen mytologisk skapning, minnet jeg meg selv på. Jeg følte meg åndeløs. 

Lest boken? 

 

12 kommentarer:

 1. Har ikke lest boken, men kunne tenke meg å kikke nærmere på den. Takk for spennende smakebit : )

  Riktig god søndag videre til deg!

  SvarSlett
 2. Tack för en spännande smakbit!

  SvarSlett
 3. Takk for smakebiten. Er dette en fantasiroman? Hørtes ut til å være spennende, men blir fort lei hvis det er for mye unormalt.

  SvarSlett
 4. Denne og de andre bøkene i serien kunne jeg godt tenkt meg å lest, har dem allerede på listen min. Tusen takk for smakebit:) Ha en fin ettermiddag:)

  SvarSlett
 5. Låter som en intressant historia. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 6. Takk for smakebit. Denne hadde jeg fremme i spalten Boken på vent siste uke. Spent på hva du mener om boken tilslutt.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Psssttt--har ikke sett bloggen din før, så jeg legger den til lista mi.:)

   Slett
 7. Jeg har lest boken, veldig fin. Takk for smakebit. Ha en fin søndag videre:)

  SvarSlett
 8. Boken känns bekant, men jag har nog inte läst den. Det verkar vara en intressant bok :)

  SvarSlett
 9. Den hadde et fint cover (som minner meg om en annen bok, men jeg kan ikke komme på hvilken det er :-)). Og en fin smakebit var det og!
  Ha en riktig fin søndagskveld, Isabella!

  SvarSlett
 10. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 11. Amy Plum har jeg fått med meg (Until I die), men ikke lest ennå - virker som en spennende historie. Og dramatisk.

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis