fredag 5. desember 2014

Review; Masque of the Red Death av Bethany Griffin

Tittel: Masque of the Red Death
 

Sjanger: Fantasy, steampunk

Først utgitt: 2012
 

Denne utgaven utgitt: 2013
 

Forlag: Orion Publishing Group
 

Sider: 319
 

ISBN: 978-1-78062-122-7
 

Kilde: Kjøpt selv

Om boken:

Alt er i ruiner.

En ødeleggende pest har ødelagt befolkningen, og de som er igjen lever i frykt for å fange det som får byen til smuldrer rundt dem. Så hva har Araby Worth igjen å leve for?

Nettene i Debauchery Club, i vakre kjoler, glitrende makeup. Det er den perfekte måten å glemme all frykten ute i gatene. Men i dypet av klubben og i dypet av sin egen fortvilelse vil hun finne mer enn glemsel. Hun møter den veldig kjekke Will, som jobber på klubben, og Elliott, den utrolig smarte aristokrater. Men ingen av dem er som hun tror, begge har hemmeligheter.
 

Men kanskje Araby ikke bare kan finne noe å leve for, men også noe å kjempe for, uansett hva det koster henne. 

Min mening:

Dette er den første boken i en trilogi og er basert på Adger Allen Poes stykke med sammen navn. Araby lever i en verden der sykdom og fattigdom regjerer. Det at det var faren hennes som er forskeren som fant opp maskene som lar de være friske, gjør at Araby og familien er en stor interesse både for gode og onde mennesker!


For det første, coveret på boken er absolutt nydelig.
Araby er lei av livet sitt og hun ser ingen grunn til at hun skal leve før hun møter Will. Den snille som tar vare på alle rundt seg. Men så møter hun Elliott som lever et spennende liv og som drar henne inn i et farlig spill hvor det står mellom liv og død. 

Jeg syntes historien var bra, og det var en bra balanse mellom spenning og kjærlighet. Men jeg har hørt at den andre boken i trilogien ikke er så bra, så får se om jeg plukker den i den nærmeste fremtiden! 

Har du lest trilogien?

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis