søndag 7. desember 2014

Smakebit på søndag #42

En smakebit på søndag er noe jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Det du må gjøre er å slå opp i boken du leser akkurat nå og velge ut noen setninger du synes passer. Pass å at du ikke avslører for mye av handlingen. Legg igjen linken til blogginnlegget ditt på Mari sin hjemmeside, slik at det blir lettere å følge med på andre!

Til jul i fjor fikk jeg et nydelig sett av Harry Potter bøkene på engelsk. Siden jeg kun har lest bøkene på norsk, var målet mitt å lese alle Harry Potter bøkene på nytt dette året. Noe som jeg ser ikke kommer til å skje da jeg bare er kommet til bok nr 2... Men det har kommet så mange fantastiske bøker ut i år som har blitt prioritert!

Smakebit fra side 36:

'It's a bit small,' said Ron quickly. 'Not like that room you had with the Muggles. And I'm right underneath the ghoul in the attic, he's always banging on the pipes and groaning ...'
But Harry, grinning widely, said, 'This is the best house I've ever been in.'
Ron's ears went pink.

Ha en fin søndag alle sammen! 

13 kommentarer:

 1. Jag har tänkt läsa hela serien om Harry Potter, men jag har bara läst de 2-3 första. Tack för smakbiten och ha en trevlig söndag!

  SvarSlett
 2. Det er ikke mye som slår Harry Potter-bøkene på engelsk :) Og dette var et sinnsykt fint omslag! Kos deg :)

  SvarSlett
 3. Kanske läser jag om böckerna om Harry Potter, men eftersom jag aldrig läst om någon bok sedan jag var runt 13 så är det kanske inte så troligt. Men bra är de :)

  SvarSlett
 4. Jeg er en av de snålingene som ikke helt falt for Harry Potter universet - men for et flott omslag! Ønsker deg en fin søndag :)

  SvarSlett
 5. Tack för en trevlig smakbit. Känner att jag verkligen borde läsa Harry Potter och då helst på engelska. Har bara sett filmerna.

  SvarSlett
 6. Harry Potter är alltid rätt. Vill också gärna läsa dem på engelska vid tillfälle.

  SvarSlett
 7. Trevligt med lite Harry Potter. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 8. Tack för smakbiten. Har läst HP två ggr och om jag ska läsa dem igen så får det nog bli på engelska.

  SvarSlett
 9. Jeg holder på å samle sammen de engelske bøkene slik at jeg skal få lest hele serien på engelsk. Det gleder jeg meg til. Men enda mer gleder jeg meg til å høre de engelske lydbøkene og Stephen Fry som leser :-) Ønsker deg en fin adventssøndag!

  SvarSlett
 10. Läskig framsida,,tack för smakebiten.

  SvarSlett
 11. Vilket fint omslag. Underbar bok. Tack för smakbiten. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

  SvarSlett
 12. Tack för smakbiten :) Ha en bra andra adventskväll!

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis