søndag 8. februar 2015

Smakebit på søndag #48

En smakebit på søndag er noe jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Det du må gjøre er å slå opp i boken du leser akkurat nå og velge ut noen setninger du synes passer. Pass å at du ikke avslører for mye av handlingen. Legg igjen linken til blogginnlegget ditt på Mari sin hjemmeside, slik at det blir lettere å følge med på andre!

Denne måneden er det 'Black History Month', som er en månedslang feiring av bidragene og resultater av afrikansk-amerikanere. Det finner sted i løpet av februar måned og fremhever alle høydepunktene og bidragene fra afrikansk-amerikanere innen vitenskap, kunst, litteratur, underholdning, politikk og sport. Så derfor tenkte jeg at det var en perfekt tid å lese 'Drep ikke en sangfugl'! 

Smakebit fra side 12:

Dill var en merkverdighet. Han hadde på seg blå korte bukser av lin, de var knappet på skjorten, håret var snøhvitt og klistret til hodet som tynne andedun. Han var et år eldre enn meg, men jeg var mye høyere. Mens han fortalte det gamle sagnet skiftet øynene hans i lyst og mørkt, latteren var brå og lykkelig, hele tiden dro han i en lokk som hang ned midt i pannen. 


- Ha en fin søndag! 

6 kommentarer:

 1. fin smakbit av en verklig klassiker!

  SvarSlett
 2. Denne må jeg lese en dag, har hørt mye bra om den :)

  SvarSlett
 3. En av mine favoritt bøker, leste den på engelsk i fjor :)

  SvarSlett
 4. Så fin smakebit. Denne boken bare må jeg få lest snart :)

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis