søndag 1. februar 2015

Smakebit på søndag #47

En smakebit på søndag er noe jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Det du må gjøre er å slå opp i boken du leser akkurat nå og velge ut noen setninger du synes passer. Pass å at du ikke avslører for mye av handlingen. Legg igjen linken til blogginnlegget ditt på Mari sin hjemmeside, slik at det blir lettere å følge med på andre!


Akkurat nå holder jeg på å lese Doktor Jekyll og Herr Hyde! Det ble denne boken som ble trekt ut av 'TBR-Jar' denne måneden, og kan ikke klage på det. Denne boken har vært på leselisten min i evigheter og den er også på listen over bøker jeg vil lese før jeg dør

Smakebit fra side 37: 

"Nå, men siden vi har nevt dette - for siste gang, håper jeg," fortsatte doktoren, "er det èn ting jeg vil du skal forstå. Jeg er svært opptatt av stakkars Hyde. Jeg vet du har møtt ham, han fortalte meg det, og jeg er redd han var uhøffelig. Men jeg er oppriktig talt svært, svært interessert i den unge mannen, og dersom jeg blir borte, Utterson, ønsker jeg at du skal ha tålmodighet med ham og sørge for at at han får det som tilkommer ham."


- Ha en fin søndag! 

11 kommentarer:

 1. Den här läste jag när jag var ung. Förmodligen lika spännande nu som då :)

  SvarSlett
 2. En riktigt bra bok om jag inte minns helt fel. Det var ett tag sen jag läste den. Tack för smakbiten! Ha en trevlig söndag.

  SvarSlett
 3. Ja den har man läst, ruskigt bra bok

  SvarSlett
 4. Jag har inte läst den, men jag har hört mycket om den. Kanske borde ta och läsa den. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 5. Jeg har lest Doktor Jekyll og Herr Hyde, men det må være ganske så lenge siden. Jeg liker best deres opptreden i The League of Extraordinary Gentlemen (Film og tegneserie). Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 6. Tack för smakbiten. Många år sedan jag läste den här :-)

  SvarSlett
 7. Oj, den boken var länge sedan jag läste. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 8. Tror att jag har läst den någon gång. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 9. Den läste jag för länge, länge sedan. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 10. Det er godt å lese originalverket bak en kjent litterær skikkelse. Kult at du leser klassikere :) Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 11. Det er jo en av de obligatoriske klassikerne! Og jeg har ikke lest den... Jeg må absolutt få med meg denne, og håper du vil like den :)

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis