søndag 22. februar 2015

Smakebit på søndag #49

En smakebit på søndag er noe jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Det du må gjøre er å slå opp i boken du leser akkurat nå og velge ut noen setninger du synes passer. Pass å at du ikke avslører for mye av handlingen. Legg igjen linken til blogginnlegget ditt på Mari sin hjemmeside, slik at det blir lettere å følge med på andre!

Må nok innrømme at det ikke har blitt så mye lesing denne uken. Har faktisk brukt mer lydbok denne uke, siden alle lesingen jeg har gjort har vært skolearbeid, så da har det vært deilig å bare plugge høretelefonene i ørene når hunden må på tur.

Smakebit fra side 39: 


- Jeg har aldri gått på skolen selv, sa han, - men jeg har en følelse av at hvis du forteller frøken Caroline at vi leser sammen hver kveld vil hun skjenne på meg, og jeg har ikke lyst til at hun skal skjenne på meg.

- Hva leser du for tiden? 

3 kommentarer:

  1. Jeg har ikke lest den på norsk, har lest den på engelsk. Men det er en av mine favoritter blant klassikere. Likte smakebiten du valgte deg :)

    SvarSlett
  2. Läste denna för något år sedan, men tyckte inte alls om den. Tack för smakebiten!

    SvarSlett
  3. tack för smakbiten! har läst den för länge sedan. jättebra att påminna om klassikerna som ständigt kommer i nya upplagor och ibland i nya översättningar

    SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis