onsdag 25. juli 2012

Review; Fugl Føniks av Suzanne Collins

Tittel: Fugl Føniks 


Sjanger: YA, Destopian 


Først utgitt: 2010


Denne utgaven utgitt: 2011


Forlag: Gyldendal 


Sider: 475

ISBN: 978-82-05-40930-9


Kilde: Kjøpt selv

Boken handler om: 

Dette er den tredje og siste boken i Hunger Games serien. Katniss må nå bestemme seg for om hun vi bli spottekråken og kjempe. Samtidig må hun bestemme seg; Storm eller Peeta?

Hva syntes jeg om boken?

Er det noen andre enn meg som syntes det er tris å lese den siste boken i en serie? Fugl Føniks var intet untak. Denne boken gikk virkelig ned i dybden i Katniss karakter, og vi møter en jente som er usikker, impulsiv og klar til å gjøre alt for mennesker hun er glad i. Vi får også et bedre innblikk på karakterene Storm og Peeta. Den søteste karaktereren må jo være Prim, ikke helt glad for hva som hendte med henne! Her var det action igjennom hele boken! Noen ganger var det vanskelig å få med seg alt som skjedde i boken.

Men må si at jeg ble ganske irritert på Katniss til tider, måten hun skal leke med Storm og Peeta. Men med en gang de sier noe om det, blir hun bare irritert. Da er de plutselig fiender og hun bestemmer seg for at hun ikke trenger noen av de.

Men bøkene fortjener virkelig all oppmerksomheten den har fått! Dette var en utrolig bra serien som jeg helt sikkert kommer til å lese en gang til om en del år:)


Hva syntes du om serien?

1 kommentarer:

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis