søndag 24. august 2014

Review; Den ene pluss en av Jojo Moyes

Tittel: Den ene pluss en

Original tittel: The One Plus One 

Sjanger: Roman 

Først utgitt: 2014

Denne utgaven utgitt: 2014

Forlag: Bastion Forlag

Sider: 450

ISBN: 978-82-90583-99-1

Kilde: Leseeksemplar

Om boken: 

Livet til Jess er virkelig kaotisk: Med to jobber, to barn og en stinkende hund forsøker hun å gjøre det beste ut av hverdagen. Plutselig får datteren hennes en fantastisk mulighet av sorten som bare kommer en gang i livet, men hva hjelper vel det når Jess slett ikke har råd til å gripe den? Inn i livene deres kommer den kjekke Ed Nicholls - en mann som tilsynelatende har alt: Ed er rik, suksessfull og i Jess sin øyne, ekstremt arrogant. På overflaten lever de to vidt forskjellige liv, men Ed vet utmerket godt hva det vil si å være alene med tøffe utfordringer. Han har tid og lyst til å hjelpe Jess, men kan han det, når hans eget liv nylig ble snudd på hodet og han selv går en høyst usikker fremtid i møte?

Min mening:

De fleste har nok lest boken "Et helt halvt år" som har vært utrolig populær i sommer. Nå har altså en ny bok av Jojo Moyes blitt oversatt til norsk, og den kommer ut i morgen, 15. August! 

Den ene pluss en er en relativt lettlest bok og jeg leste den ferdig på en dag. Boken handler om Jess og Ed og selvfølgelig om kjærligheten som blomstrer. Men boken handler også om familie som gjør sitt beste og ikke passer inn i A4 livet. 

Vi blir kjent med fire karakterer; Jess som bor alene med sin datter og stesønn, og den rike Ed som er anmeldt for å være for løssluppen med informasjon om en kommende lansering i bedriften sin til en kjæreste han gjerne ville bli kvitt. Vi må selvfølgelig ikke glemme Norman, den stinkende og ubrukelige vakthunden. 

Jeg syntes denne boken var en perfekt lesning mellom studiene. Den er enkel å komme inn i historien igjen hvis du ikke har tid til å lese hele dagen eller trenger noe å lese på bussen.

Kommer ut i 25. August! 

2 kommentarer:

  1. Denne har jeg nettopp lest og syns den var kjempefin. Ikke så hjerteskjærende som "Et helt halvt år", men det gjorde ingenting :)

    SvarSlett
  2. Jeg burde absolutt plukke opp den boken! :)

    SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis