fredag 1. august 2014

Review; The One av Kiera Cass

Tittel: The One

Sjanger: YA

Først utgitt: 2014

Denne utgaven utgitt: 2014


Forlag: Harper Teen


Sider: 323

ISBN:
9780062325471


Kilde: Kjøpt selvOm boken: 

Dette er den tredje og siste boken i The Selection trilogien.
America hadde aldri sett for seg at hun kunne finne seg selv så nærme tronen, eller Prins Maxon's hjerte. Men jo nærmere slutten på konkurransen hun kommer og farene som truer palasser blir større, skjønner America hvor mye hun har å miste - og hvor hardt hun er villig til å sloss for den framtiden hun ønsker. 

Min mening: 

Det har gått et år siden jeg leste den forje boken i serien, og har bare ventet og ventet på at denne boken skulle bli gitt ut. Kiera Cass skuffer ikke!

America var i min mening blitt enda tøffere i denne boken enn de to første. Ikke bare utfordrer hun kongen selv om hun vet at hun kan bli sendt hjem, så gjør hun også alt for å hjelpe Maxon. Hun har forandret seg og blitt mer som en kongelig som tenker på landets beste og ikke bare å se best ut slik som de andre prøver på.


As I was about to focus again on Adam, my eyes flickered to the king, who had quickly shifted his weight. I watched him run his hand across his mouth in an effort to hide his smile. He'd set me up.

I denne boken var det også mer forelskelse mellom America og Maxon. Selv om han fortsatt "datet" de andre jentene så hadde han og America noe helt spesielt med ikke bare forelskelse men også respekt.


I gasped, soaked in seconds. Turning around, I grabbed his arms, and he smiled as he pretended to fight. His hair fell in strands around his eyes as we were both quickly drenched, and he was still grinning as he pulled me over the edge of the wall.

Det er så utrolig trist når en så god serie er ferdig, men forhåpentligvis så får jeg lest novellene hun har gitt ut som hører til historien. 

Om forfatter: 

Kiera Cass publiserte sin første bok i 2009, The Siren, og ga så ut den første boken i The Selection trilogien i 2012. Hun har også itillegg til trilogien gitt ut noveller fra The Selection serien som forteller historien til prinsen, dronningen og Aspen.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis