søndag 3. juni 2012

En smakebit på søndag #1; Matched

En smakebit på søndag er noe jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Det du må gjøre er å slå opp i boken du leser akkuratt nå og velge ut noen setninger du synes passer. Pass å at du ikke avslører for mye av handlingen. Legg igjen linken til blogginnlegget ditt på Mari sin hjemmeside, slik at det blir lettere å følge med på andre! 


De fleste har sikkert allerede lest Matched, men jeg har nettopp begynt å lese på den nå! Boken er skrevet av Ally Condie og handler om Cassie som må ta et vanskelig valg. 
Smakebiten er fra side 63:
"Mor tok seg til håret, noe hun alltid gjør når det er noe som plager henne. For alle husker klart og tydlig det som skjedde med familien Markham. Det var et sjeldent tilfelle der myndighetene hadde gjort feil. En anomal av første katogori som aldri skulle fått være anonym, og som i hvert fall ikke skulle fått lov til å gå fritt rundt på gatene eller snike seg inn på det offentlige kontoret der Patrick jobbet, og der sønnen hans besøkte ham akkuratt den dagen "

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for smakebiten:-) denne boken har jeg ikke fått lest enda men den ligger på vent..fant ingen steder jeg kunne legge meg til som følger for lettere å finne bloggen din igjen, men jeg legger den i sidemenyen enn så lenge. Ha en fin Mandag:-)

  SvarSlett
 2. Denne likte jeg godt. Har lest oppfølgeren også, så nå venter jeg bare på avslutningen. Takk for smakebiten! :)

  SvarSlett
 3. Takk for smakebiten:) Denne har jeg nettopp lånt fra biblioteket og jeg gleder meg veldig til å lese den:) Ha en strålende kveld:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for smakebiten! Jeg har lest og LIKT boka :D Gleder meg til å ta skikkelig fatt på oppfølgeren, har den her. Så hyggelig at du er med oss med en smakebit :)

  Jeg har skrevet litt om deg i dagens bloggpost på Flukten fra virkeligheten :)

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis