søndag 24. juni 2012

Smakebit på søndag #3

En smakebit på søndag er noe jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Det du må gjøre er å slå opp i boken du leser akkuratt nå og velge ut noen setninger du synes passer. Pass å at du ikke avslører for mye av handlingen. Legg igjen linken til blogginnlegget ditt på Mari sin hjemmeside, slik at det blir lettere å følge med på andre!

Jeg holder da fortsatt på med Hunger Games. Har ikke fått lest så mye denne uken på grunn av mye jobbing, men jobber meg sakte men sikkert igjennom boken! 

Smakebiten er fra side 122: 
Nå som jeg vet at hun er der, er det vanskelig å overse henne. Hun lister seg bort til oss på de forskjellige postene. I likhet med meg er hun flink med planter, er god til å klatre og sikter godt. Hun treffer blink hver eneste gang med en slynge. Men hva er en slynge mot en gutt på hundre kilo med et sverd?

Har du lest boken? 

6 kommentarer:

 1. Det må være Rue denne smakebiten handler om. Jeg er så glad i denne boka!

  SvarSlett
 2. Takk for fin smakebit. Jeg har lest Hunger Games og likte den veldig godt, de to neste bøkene ligger i hylla og venter :-)

  SvarSlett
 3. Flott smakebit fra en bok jeg likte utrolig godt :)

  SvarSlett
 4. Takk for smakebiten, Isabella! Jeg tror jeg snart er den eneste i bloggverdenen som ikke har lest denne boka:) Håper du får mer tid til lesing denne uka!

  SvarSlett
 5. Herlig smakebit Isabella (synes forresten du har et veldig bra navn, husker ikke om jeg har sagt det tidligere, men nå er det sagt ihvertfall, hehe)!:)Eelsket denne boken og jeg tenkte også som Mari at det var Rue det er snakk om:)Og Gratulerer med feiret dag og med den kommende bursdagen din på onsdag!Hipp hipp hurra!:) Samme navn og nesten samme bursdags dato, morsomt:) Ha en herlig mandag!:)

  SvarSlett
 6. Flott smakebit! Blir jo nysgjerrig på mer...

  SvarSlett

© My Secret BookNook 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis